Ahornvej 43, 9690 Fjerritslev

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot og utrolig velholdt fritidshus

Lyst og meget velholdt fritidshus på en dejlig ugenret grund i Kollerup.
Fra grunden er der 100 meter til en sti som blandt kan føre gennem fredet område og ned til skønne Kollerup Plantage. Ca. 1,5 km væk ligger Fjerritslev midtby, med alt hvad du har brug for af indkøb mm. samtidig er der naturligvis Kollerup Strand som findes kun ca. 4 km væk.

Fritidshuset indeholder en skøn entré med vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der en virkelig fin lys stue i åben forbindelse med køkken. I stuen er der god plads til både sofaarrangement og spisebord og har desuden udgang til en stor og dejlig terrasse som er delvist overdækket.
Køkkenet er flot og holdt i lyse materialer. Her er masser af både skabs -og bordplads og alt i hårde hvidevarer. Blandt andet et lækkert amerikaner køleskab, så der altid er isterninger til dine drinks.

Huset har 3 flotte værelser som alle har indbygget skab og flotte flydende gulve.
Desuden er der et utroligt fint badeværelse med både spa, sauna, brus og gulvvarme i det flotte mønsterbelagte gulv.

Grunden er på 1.064 kvm og her findes blandt andet trampolin, gyngestativ og meget mere.

Der er loft til kip i hele sommerhuset og med de mange skønne vinduespartier, får du et virkeligt skønt og lyst sommerhus….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ahornvej 43 , 9690 Fjerritslev1.425.000 kr.15.869 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.395 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 89 ㎡Grund: 1064 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2006

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x