Åhusene 4 9-3, 8000 Aarhus C

8000 ahusene 4 9 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Penthouselejlighed med to altaner og tagterrasse i Åhusene

Åhusene har en attraktiv beliggenhed, tæt på midtbyen, Aarhus’ mange kulturattraktioner og Brabrandstien. Området omkring punkthusene ligger roligt og byder på grønne oaser, hvorfor du trods den centrale beliggenhed, kan nyde de stille omgivelser.

Velkommen på 9. sal, hvor du vil opleve en penthouselejlighed, hvor du ikke skal gå på kompromis. Boligen emmer af luksus og er indrettet med kvalitetsmaterialer udover det sædvanlige.

Lejligheden fordeler sig over to værelser, to badeværelser, entré og et åbent køkkenalrum og netop køkkenalrummet er hjertet i lejligheden. Her vil du straks opleve en åben planløsning med et behageligt lysindfald fra de store vinduespartier. Fra alrummet kan du tilgå begge lejlighedens østvendte altaner, hvorfra udsigten over byen kan nydes.
I køkkenet kan I glædes over de nøje udvalgte snedkermaterialer fra Culina med keramikbordplade og integreret vinkøleskab.
Via trappen i alrummet ledes du op til den unikke, private tagterrasse, hvorfra der er den smukkeste udsigt over Aarhus by. Desuden er terrassen med udekøkken, hvorfor du kan nyde sommerhalvåret med udendørs madlavning i selskab med venner og familie.

Lejlighedens to soveværelser har begge en fin størrelse og kan indrettes efter behov. Fra det ene af værelser kan du tilgå den ene af lejlighedens altaner.

Begge badeværelser er indrettet med nydelige klinker og hvidt inventar. Det ene af badeværelserne er med vaskesøjle.

Til lejligheden medfølger brugsretten til parkeringsplads i aflåst kælder.

En fantastisk penthouselejlighed til køberen, som hverken ønsker at gå på kompromis med lejligheden eller beliggenheden….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Åhusene 4 9-3, 8000 Aarhus C5.995.000 kr.51.681 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.153 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: A2010Størrelse: 116 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2011

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x