Åkæret 3, 11. 4., 7100 Vejle

7100 akaeret 3 11 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Sjældent udbudt lejlighed med enestående udsigt!

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/7 – klik på billede –

Nu har du en helt unik chance for at erhverve dig denne 3-værelses lejlighed på 11.sal i den nyligst opførte bygning af “De 5 søstre”.
Her tilbydes en velindrettet bolig med et fantastisk altanmiljø på 42 kvm., der byder på en imponerende 180 grader udsigt udover Vejle midtby. En udsigt der uhindret strækker sig hele vejen fra Vejle Fjord i øst, med Fjorden Hus og Vejle Fjordbroen i horisonten, ind over Vejle centrums hyggelige bymiljø omkranset af de grønne bakker mod Grejsdalen i baggrunden, og hele vejen mod vest med kig til naturskønne Vejle Ådal. Vores danske vejr og årstider skaber ydermere et kontinuerligt skiftende filter, som gør at man aldrig bliver træt af denne udsigt!
Beliggenheden byder desuden på en helt særlig og sjælden kombination af natur og bekvemmelighed; med dejlige grønne områder og Vejle Å, der løber lige neden for bygningnen, men samtidig kun et stenkast til alle midtbyens muligheder og rige kulturliv. Lejligheden ligger i gåafstand til bl.a. Bryggen, Vejle Kunstmuseum, Vejle Musikteater, gågaden og togstationen.

Selve bygningen er opført i 2016, og har dørtelefon og elevator, samt en velfungerende ejerforening.
Lejligheden fremstår yderst velholdt og indflytningsklar. Planløsningen giver en veludnyttet bolig uden spildplads og med fantastiske lysindfald fra de mange gulv til loft vinduer igennem hele lejligheden. Indretningen består af følgende:
– Entré med garderobeskab.
– Lyst badeværelse med bruseniche og med specialbygget plads til vaskefaciliteter.
– Skønt køkken/alrum og stue, hvor den smukke udsigt kan nydes fra alle steder i rummet. Køkkenet består af lækre tidløse hvide HTH-elementer, hvor sælger fra projektstadiet har gjort flere kvalitetstilvalg.
– Fra alrum/stue er der 2 udgange til den skønne sammenhængende altan, hvor man udover den storslåede udsigt ligeledes kan nyde både morgen-, eftermiddags- og aftensolen i ugenerte og private omgivelser.
– Soveværelse med faste skabe.
– Ekstra værelse/soveværelse med direkte udgang til den østvendte altan, hvor morgenkaffen kan nydes i ro og mag.

Derudover er der tilhørende parkeringsplads samt gode parkeringsforhold for gæster. Ligeledes tilhørende depotrum og fælles cykelrum.

Samlet set en lejlighed udover det sædvanlige, som er oplagt for køberen, som sætter pris på en central beliggenhed kombineret med høj kvalitet og en helt enestående udsigt fra en af Vejles højdepunkter. Så tøv ikke med at bestille en fremvisning eller tilmeld dig en af vores løbende åbent hus arrangementer – Du vil ikke blive skuffet.

TRYGHED hos EDC – her kan du som køber tegne en unik forsikring på denne lejlighed!
I forbindelse med køb via EDC, kan vi i samarbejde med Gjensidige Forsikring, tilbyde dig en forsikring, som øger din tryghed, når du køber ejerlejlighed/andelsbolig.
Forsikringen dækker:
Mangelfulde og ulovlige EL
Mangelfulde og ulovlige VVS-installationer…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Åkæret 3, 11. 4., 7100 Vejle4.795.000 kr.45.236 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.884 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: A2010Størrelse: 106 ㎡Grund: 559 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2016

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x