Ålborgvej 273, 9352 Dybvad

9352 alborgvej 273 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Byg dit drømmehjem i skovens favn: Geldersholt – en oase for natur- og jagtelskere

Geldersholt strækker sig over 9,1 hektar og er smukt placeret mellem Syvsten og Dybvad, cirka 8 kilometer syd for Sæby. Her får pendleren nem adgang til motorvejen og samtidig kan familiens små trygt tage skolebussen, som går lige uden for døren.

Dette landområde er en oase for dem, der ønsker at forene passionen for jagt med glæden ved at fordybe sig i skov, natur og vildtpleje.

Skoven på Geldersholt er tæt og frodig, omgivet af åbne marker, hvilket skaber ideelle betingelser for jagtaktiviteter på ejendommen. Variationen i skovens bevoksning, skaber en mangfoldig habitat, der tiltrækker et rigt dyreliv. Her findes jagtbare arter som råvildt, ræv, hare og en bred vifte af fuglevildt. Samtidig er der også ikke-jagtbare arter, hvis skønhed og adfærd er lige så fascinerende at iagttage.

Stuehuset på ejendommen bærer præg af sin alder og står i ikke beboelig stand. I får altså her mulighed for selv at opføre jeres drømmehjem i naturskønne omgivelser. Geldersholt repræsenterer nemlig en idyllisk beliggenhed med en perfekt kombination af muligheder for dem, der ønsker at omfavne naturen, pleje skoven, dyrke jagt og nyde freden og roen i omgivelserne….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ålborgvej 273 , 9352 Dybvad1.198.000 kr.5.495 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.323 kr/mdrLandejendomEnergimærke: GStørrelse: 106 ㎡Grund: 91445 ㎡Antal værelser: 1Opført i: 1912

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x