Ålemarksgyden 54, 5270 Odense N

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Unik ejendom med stor grund på ca 2,8 ha – lige ned til Stavisåen

Velkommen til denne unikke ejendom beliggende i smukke omgivelser på Ålemarksgyden 54, Odense N. Denne smukke og yderst velholdte ejendom, byder på autentisk charme kombineret med moderne bekvemmeligheder. Med den rummelige bolig og store grund på 27.977 kvadratmeter er denne ejendom ideel til dem, der ønsker plads og muligheder for landlig livsstil med egen jagt- og fiskeret.Boligen består af 201 kvadratmeter bolig, og hver kvadratmeter er præget af detaljer og omhyggelig modernisering, hvilket skaber en atmosfære af autenticitet og varme. De rummelige stuer og værelser er indrettet med omtanke og tilbyder masser af plads til hygge. Boligen indeholder bl.a. hyggelig entre, stort nyere køkken/alrum (ca 2019) med rigtig god bord og skuffeplads, stor opholdsstue med delvist loft til kip og indbygget brændeovn, stor spisestue (kan evt. laves til 2 store børneværelser), flot flisebadeværelse med bruseniche, 2 store værelser mv. På grunden er der endvidere muret carport, stort muret værksted med garage, stort flot orangeri, pagode, stor overdækket fliseterrasse og meget mere, som bør opleves på en fremvisning af denne fantastiske ejendom.Ejendommen er beliggende i rolige omgivelser – og med den store grund, som afsluttes af Stavisåen, får man også mulighed for at nyde det rige dyreliv i sin “egen” have. Ejendommen er endvidere beliggende i cykelafstand til både Korup og Næsbyhoved-Broby, hvor både indkøb og skole er beliggende. Der er endvidere blot ca 10-15 minutters kørsel fra Odense C og Odense Banegård.Kontakt os allerede i dag på tlf.: 6618 0095 for en fremvisning og oplev selv alt, hvad denne skønne bolig har at tilbyde….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ålemarksgyden 54 , 5270 Odense N3.995.000 kr.19.042 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.221 kr/mdrLandejendomEnergimærke: DStørrelse: 201 ㎡Grund: 27977 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1815

Ålemarksgyden 54, 5270 Odense N

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Liebhaveri ved åbredden – unik landejendom

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/10 – klik på billede –

En simpel grundtanke ligger bag den boligoplevelse, vi her inviterer jer til at deltage i. Nemlig at en ejendom ikke bare er noget, man ejer. Den er også noget, man skaber. Mange årtiers indsats har formet denne landejendom, der er lige så meget et værk, som den er en bolig. Slip derfor roligt liebhaverdrømmen løs i de smukke rammer, der forener moderne finesser med rustik charme. Lækre materialer og dispositioner kendetegner boligen, mens den unikke grund strækker sig helt til bredden af Stavis Å.

Her er med andre ord tale om en ejendom, der er mere end summen af sine enkelte bestanddele. Siden 1815 har boligen ligget på sin naturskønne adresse lidt uden for Næsbyhoved-Broby, hvor omtrent 2,8 hektar og gode udhuse etablerer rig mulighed for dyrehold og friluftsliv på egen matrikel. I får jagtret, og efter genslyngningen af åen vrimler vandløbet med fisk. Fang dem selv, eller overlad fiskeriet til havørneparret, der har jeres baghave som sin faste jagtmark.

Ejendommen er på overbevisende manér klargjort til fremtiden. Det nye tag er to år gammelt, og mens spærkonstruktionen også er ny, gjorde man sig undervejs den umage at skåne de gamle, massive bjælker, der er synlige og dermed formidler boligens historie inden døre. Anderledes moderne er de flettede parketgulve med massive stave i teaktræ, mens elegante klinker og lyst inventar bidrager til husets tidløse stemning.

Tre værelser supplerer det åbne opholdsområde, hvor en indmuret pejseindsats på kunstfærdig vis supplerer varmepumperne. Køkkenet er nyt, stilrent og udstyret med Quooker, og i åben forbindelse hertil får I to flotte stuer – herunder en sektion, der har loft til kip. Et nyt klimaanlæg holder indeklimaet i top, og ligeledes nyt er badeværelset, der bogstaveligt talt er så stort, at I har plads til en pony i brusenichen.

Endelig byder boligen på et praktisk bryggers, inden de gode udhuse supplerer med alt fra opvarmet værksted og isoleret garage til et ægte orangeri, hvor sarte sorter fra sydens sol kan overvintre i fred for frosten.

Om sommeren lever I udenfor, hvor små flisegange skaber elegante uderum og desuden forbinder havens terrasser med hinanden. Ligesom orangeriet er også pagoden et charmerende unikt indslag, og den fuldstændig ugenerede atmosfære gør jer næsten lige så fri som de mange fugle, I møder herude. Endvidere er der den skønneeste pavillon, som uden tvivl vil være et yndet opholdssted, da glaspartierne er til at skyde til side når det bliver for varmt, men omvendt også kan lukkes til når vinden tager til. Langs foldene, på vej ned til eng, skov og å er der endvidere urtehave/frugtlund.

Velkommen på Ålemarksgyden 54 – en ejendom der skal opleves!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ålemarksgyden 54 , 5270 Odense N4.495.000 kr.21.425 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.391 kr/mdrLandejendomEnergimærke: DStørrelse: 201 ㎡Grund: 27977 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1815