Ålesundparken 7, 5400 Bogense

5400 alesundparken 7 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Stor, moderne kvalitetsvilla med skøn udsigt

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/4 – klik på billede –

Rigtig god plads, stilsikre kvalitetsmateriale og en udsigt, der stjæler billedet med kig til vandet og til Jylland som også kan ses i horisonten. Der er under 1 km. ned til vandet. Det er hovedtrækkene for denne moderne villa som ligger i udkanten af Bogense, hvor den rummelige bolig endda har selskab af en stor, anvendelig dobbeltgarage med loft, som også kan benyttes til gildesal med plads til mere en 60 personer. Plads får I med andre ord rigeligt af, og den flot anlagte have er en skøn sidegevinst, man gerne tager med.

Huset og haven spiller virkelig flot sammen, og med byggeår i 2010 kan I godt skrue forventningerne i vejret. Og selvom I får hele 220 boligkvadratmeter, opvarmes boligen energivenligt med et jordvarmeanlæg. Der er gulvvarme overalt i huset samt i den funktionelle garage. Pladsen fordeler sig over halvandet plan, og et gennemgående ensartet inventar i lyse, flotte materialer hører til boligens klare kendetegn. Værelser og opholdsafdelinger fordeler sig over begge etager, så I får glæde af hele huset, og især udsigtsstuen på første sal gør sig positivt bemærket. Den er udstyret med loft til kip, og de to dobbelte terrassedøre står for en god synergi med den store altan udenfor.

Tre af i alt fem værelser ligger også på førstesalen, og det samme gælder for det ene af boligens to store badeværelser. I stueplan er det ene værelse udstyret med walk-in-closet, og i praktisk regi får I også et godt bryggers, som ligger perfekt lige ved siden af entréen. Et skønt køkken-alrum tegner et samlingspunkt i stueplan, og selve køkkenet udgør et lækkert madværksted med rigelig bordplads og to ovne. Også her får I to dobbelte terrassedøre til den største af de overdækkede terrasser.

Denne har man valgt at lukke delvist af med glaspartier, så udestuekvaliteterne kommer i spil, mens glasset nemt kan skubbes til side på flotte dage. Der er ovenikøbet anlagt en stor, hyggelig terrasse med gårdhavestemning mellem huset og den murede garage, og i bunden af garagen er taget ført ud over yderligere en terrasse. Her er således rigeligt at vælge imellem.

Det nyere kvarter i Bogense er vokset op på grænsen mellem land og by. Dermed får I et afvæbnende og fredeligt nærområde med landskabet i fokus, mens I finder alle fornødenheder i bymidten – bare 2,5 kilometer fra adressen. Cykelturen kan klares på otte minutter, men hvis ikke I har travlt, er det værd at lægge turen omkring kyststien, der leder jer direkte ind forbi Bogenses legendariske havnemiljø.

Velkommen til Ålesundparken 7….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ålesundparken 7 , 5400 Bogense5.295.000 kr.22.838 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.195 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 220 ㎡Grund: 1286 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 2010Sidste tilstandrapport er fra: 2021-08-24 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x