Ålevænget 36, 4760 Vordingborg

4760 alevaenget 36 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Flot Lind & Risør villa fra 2003.

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/7 – klik på billede –

Her får man gennemført villa på 143m²bolig med tilhørende integreret garage med el-port på hele 48m². Det er bare lækkerier.
Indgangen til boligen sker via den flotte entré, som virkelig åbner boligen helt op. Flisegulv med finesser samt dobbeltdøre til det store og indbydende køkken/alrum/stue, der ender i en spids med tilhørende overdækninger samt udgang hertil. Nydeligt køkken og alrum til det helt store spisebord. Forældreafdeling med soveværelse med udgang til terrassen, skabsgang samt flisebadeværelse med brus. Børneafdeling med 2 gode værelser begge med indbyggede skabe samt flisebadeværelse med brus. Bryggers med vaskesøjle og indgang. Super indretning og udnyttet til perfektion. Garage med bred el-port samt 2 udgange. Det er genialt. Stor grund på hele 1.350m² mest med græs, terrasser og flisegange. God plads til både boldbane og trampolin.
Herligheden er beliggende i attraktiv udstykning i Nyråd lige ved den verdensberømte Hulemose-sø. Nyråd har muligvis verdens bedste sammenhold og med masser af aktiviteter skal det nok vælte ind med nye venner et par dage efter overdragelsen. Bare spørg én de knap 3.000 øvrige indbyggere, som i øvrigt vokser hvert år. Her er sikker skolevej gennem viadukten til skolen med tilhørende SFO. 2 børnehaver, hvor den nærmeste ligger blot 300 meter væk. Gåturen hånd i hånd klares rundt om søen eller i de omkring liggende skove. Det er livskvalitet i verdensklasse. Inden sædevarmen i bilen er begyndt at kilde dig i rumpen, er du allerede kørt på motorvejen og på vej mod København. Turen tager den store viser en omgang på uret. Det er godt for pendlerne.
Når billederne er færdige med at fortrylle dig, kan EDC Vordingborg kontaktes alle dage på 5598 5620 for fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ålevænget 36, 4760 Vordingborg2.995.000 kr.18.465 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.146 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 143 ㎡Grund: 1350 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2003

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x