Alleen 25, 8660 Skanderborg

8660 alleen 25 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Liebhaverejendom i første parket til Skanderborg sø

Foruden en fantastisk eksklusiv og rolig beliggenhed på lukket vej i den historiske del af Skanderborg, får man her en ejendom med enestående udsigt ud over Skanderborg sø og med egen bade-/bådebro og i gåafstand til kulturliv og indkøbsmuligheder.

Den arkitekttegnede villa er nyopført i 2005 i en spændende og ganske unik stil. Beliggenheden på den skrånende grund er godt tænkt ind i husets indretning, hvor der fra begge plan er den bedste udsigt til søen. Gennemgående for boligen er der lyst og højt til loftet med massivt parketgulv af asketræ og der er gulvvarme i hele huset samt ventilation med genvex.
Der er en højt beliggende terrasse med udgang fra stuen, og ydermere en terrasse i niveau med haven.

Boligen byder på entre, lyst køkken med spiseplads og med udgang til vestvendt terrasse. Endvidere er der badeværelse med brus og 2 gode værelser.
Der er en stue hvorfra man har en skøn udsigt direkte ud på Skanderborg sø og desuden direkte udgang til terrasserne.
I underetagen finder man endnu en stue med egen udgang og brændeovn med autopilot, samt husets soveværelse med indbyggede skabe.
I underetagen har man desuden badeværelse med brus, samt walk in closet og bryggers. Som noget ekstra særligt har ejendommen, niveauopdelte udendørs arealer i form af en
ugeneret flisebelagt terrasse og en træterrasse, begge med uovertruffen udsigt til søen.
Under træterrassen er der indbygget opbevaringsrum. Derudover en skøn og vedligeholdelsesvenlig have med havepavillon med glassider og fuldt udsyn til livet på søen og herfra sidst men ikke mindst egen bade-/bådebro og søterrasse.

Der er carport med plads til 2 biler

Interesseret? Ring gerne på tlf. 40 25 30 61….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Alleen 25 , 8660 Skanderborg10.600.000 kr.70.385 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.272 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 145 ㎡Grund: 585 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2005Sidste tilstandrapport er fra: 2021-11-23 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x