Allingvej 42, 8600 Silkeborg

8600 allingvej 42 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Mulighedsrig landejendom med gode udbygninger

EDC har nu fornøjelsen af at byde jer velkommen på Allingvej 42. Ejendommen er beliggende i fredelige og rolige omgivelser, i den lille landsby Allingskovby nord for Silkeborg.

Når du kører ned ad grusvejen mod ejendommen, fornemmer du allerede den rolige atmosfære, som man kun finder på landet. Du er omgivet af et roligt landskab med både marker, træer og skov.

Ejendommens stuehus rummer 140 m² bolig fordelt over 2 plan. 1. salen er indrettet med repos, 2 værelser samt et godt soveværelse med indbygget skabsplads og egen altan. I stueplan har du entré, badeværelse, et godt bryggers, kontor, køkken samt en stue med plads til spisebord. Mange originale detaljer er bevaret, hvorfor der er rig mulighed for at sætte sit eget præg.

Udbygningerne er fine og byder på en lang række anvendelsesmuligheder. Her finder du mange gode kvadratmeter i form af to stålhaller med god loftshøjde og solceller samt en stor garage/værksted i forlængelse af stuehuset.
Den sydvendte have indbyder til leg, afslapning og hyggelige stunder i solen, mens du har et smukt kig ud på marker. På den anden side af stuehuset har du en overdækket terrasse, som er med til at forlænge udesæsonen.
Til ejendommen hører 6,8 hektar jord. Ønsker du ikke at bruge hele den tilhørende jord, er det værd at nævne, at vi har en mulighed i form af enten bortforpagtning eller salg af jorden.

Velkommen til Allingvej 42.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Allingvej 42 , 8600 Silkeborg2.895.000 kr.19.046 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.582 kr/mdrLandejendomEnergimærke: GStørrelse: 140 ㎡Grund: 68488 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1924

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x