Ålykke 21, 7130 Juelsminde

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Hyggeligt sommerhus på stor naturgrund og tæt på havet

Velkommen til Ålykke 21, hvor du finder dette charmerende sommerhus med en hyggelig atmosfære og en god beliggenhed i sommerhuskolonien Ålykke. Her finder du en af områdets bedste badestrande, hvor paddelboardet hurtigt kan sættes i vandet. Sommerhuset rummer 60 m² og byder på en behagelig oase til afslapning – det ideelle tilflugtssted til ferieoplevelser.

INDRETNING:
Når du træder ind i sommerhuset, vil du straks bemærke den autentiske sommerhusstemning, der præger hele huset. Indretningen byder på et funktionelt køkken i åben forbindelse til stuen. I stuen er der sofaområde og spiseplads samt direkte udgang til den overdækkede træterrasse, hvor de lune sommeraftener forlænges. Ligeledes findes et badeværelse med bruseniche og tre gode værelser, hvilket giver mulighed for plads til både familien og de overnattende gæster.

Sommerhuset har en perfekt beliggenhed, med kort afstand til indkøb hos den lokale købmand i As Vig og en af Østjyllands bedste badestrande. I området kan stranden og den friske havluft nydes med gåture langs vandet og hyggelige strandture. Derudover ligger den maritime havneby Juelsminde kun en kort køretur fra sommerhuset. Her finder du både flere gode spisesteder, butikker, en hyggelig lystbådehavn og Naturlegeparken på Odelsbjerget med aktiviteter for hele familien. Med en beliggenhed som denne, får du både strand, natur og byliv inden for kort rækkevidde.

*****Hvad kan jeg tjene ved udlejning af sommerhuset?*****

Hvis I ønsker at udleje sommerhuset eller få et indblik i hvad sommerhuset kan indbringe ved udlejning så har EDC-Ejendomscentret et udlejningsbudget, som er udarbejdet af det lokale feriehusudlejningsbureau Feriepartner Odder-Juelsminde.

Tøv heller ikke med at kontakte Feriepartner Odder-Juelsminde direkte for en uforpligtende snak på tlf.: 87 80 26 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ålykke 21 , 7130 Juelsminde1.295.000 kr.20.955 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.906 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 60 ㎡Grund: 1230 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1972

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x