Amalievej 13, 3330 Gørløse

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Lys og højloftet etplansvilla med stor solrig have og garage

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/2 – klik på billede –

På en stille, lukket villavej i Gørløse – et hyggeligt lokalsamfund 10 minutter fra Hillerød – ligger denne lyse og indbydende villa i ét plan, som nu kan blive jeres. Villaen fremstår i flot opdateret stand, og den moderne indretning med åbne rumforløb sørger for optimal pladsudnyttelse. I får blandt andet et dejligt højloftet køkken-alrum, tre gode værelser, badeværelse samt rummeligt bryggers. Hertil kommer en havestue, hvor I kan forlænge sommeren med mange måneder og nyde udsigten til alt det grønne i haven. Huset ligger perfekt placeret på den 801 m2 store grund, så I får masser af sol i den sydvendte og godt afskærmede have. Derudover er der også en stor garage!

Udefra tager huset sig nydeligt ud med rødstensfacade, muret gavl og klassisk sadeltag. Indenfor er der en lys og indbydende stemning i boligen, som er blevet løbende vedligeholdt og opdateret. Bemærk blandt andet det flotte køkken fra 2021, som giver jer fine rammer om de kulinariske udfoldelser. Den gode loftshøjde bidrager sammen med det gennemstrømmende lys til den behagelige atmosfære i opholdsmiljøet, og via havestuen er der adgang til terrasse og have.

Gørløse er omkranset af naturarealer med åbne marker, åløb og skov. Fra adressen er der kort afstand til indkøbsmuligheder, station og skole, og byen har desuden både forsamlingshus og idrætsforening. Turen til København kan klares på 30 minutter i bil.

Skal denne velindrettede villa med den skønne have være jeres næste hjem? Ring til EDC og bestil en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Amalievej 13 , 3330 Gørløse2.495.000 kr.22.327 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.833 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 100 ㎡Grund: 801 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1967Sidste tilstandrapport er fra: 19.01.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Amalievej 13

Annonce: