Andestien 4, 8250 Egå

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

SKØNT BELIGGENDE EJENDOM I SKÆRING STRAND

Der venter jer et væld af muligheder i naturskønne Skæring, hvor dette indbydende fritidshus nu kan blive jeres nye feriehjem. Imidlertid kan I også nemt konvertere den energivenlige bygning til helårsbolig og få glæde af naturen hver eneste dag. I området forenes nemlig strand og skov på pragtfuld vis, så uanset hvad I vælger, er der altid en mulighed for at tage en dukkert eller gå en eftertænksom tur i skoven, ligesom I kan færdes ugeneret på den hyggelige grund. Glæd jer til hverdagen, hvor I kan gå til vandet på et øjeblik og bruge sommerdagene på den børnevenlige sandstrand. Ligeledes er kysten oplagt til spadsereture, og hertil vil I sætte pris på de naturskønne skovstier i Mindelunden. I når også hurtigt det hyggelige havnemiljø ved Kaløvig Lystbådehavn, og så frister Gartnergården Aarhus med delikatesser i gårdbutikkerne og familiesamvær i den charmerende gårdhave. Skal der provianteres yderligere, stiller Skæring by et rigt udvalg af indkøbsmuligheder til rådighed, og med fast bopæl her vil I også sætte pris på nærheden til Skæring Skole såvel som byens fritidsaktiviteter og pasningstilbud.På Andestien 4 finder I det hvide træhus, som ligger hensigtsmæssigt højt i det let kuperede landskab og fremtræder flot velholdt og dynamisk med ensidige taghældninger. Huset er energioptimeret og er således udstyret med fjernvarme foruden en luft-til-vand-varmepumpe og et 6kW-solcelleanlæg.Omkring huset er der frodig beplantning samt solrige og skyggefulde terrassemiljøer, hvoraf det ene er med overdækning og belagt med sandstensfliser i 2019. Her kan I slå jer ned med en kølig drink og en god bog og bare nyde livet til lyden af fuglenes harmoniske kvidren, men ligeså er der perfekte forhold for selskabelige grillmiddage med venner og familie.Livsnyderiet fortsætter inden døre, hvor der er lyst og rummeligt. Køkkenet og stuen ligger i åben forbindelse, og køkkenet danner en dejlig ramme om madlavningen. Dernæst tager tre værelser og to badeværelser imod jer, som er indrettet i særskilte sektioner, så børn og voksne kan få særskilte gemakker. Der er også to hemse, som børnene vil elske….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Andestien 4 , 8250 Egå3.995.000 kr.32.453 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.799 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 120 ㎡Grund: 900 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2007

Andestien 4, 8250 Egå

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Nyere sommerhus med rolig beliggenhed og fjernvarme

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/1 – klik på billede –

Energivenligt hus med solceller og fjernvarme, som er opført i 2007 og er helt ideelt indrettet. Boligen indeholder: Entré med adgang til badeværelse og regulært værelse med hems. Køkken i lyse elementer og med højt til loftet samt i åben forbindelse til alrum og stue. Fra stue/alrum er her adgang til endnu et værelse med hems samt forældreafdeling med tilhørende badeværelse. Til huset hører en skøn have med flere hyggelige kroge og terrasser samt carport.

Beliggende for enden af lukket vej i rolige omgivelser.

Skæring Strand er et dejligt naturrigt område med fred og ro, tæt ved vandet og med bybus til Aarhus. Området er yderst populært og har de sidste år fået et kæmpe løft. Få minutters gang til vandet og badestrand, Mindelunden, ca. 25 minutters kørsel til Aarhus og under 10 minutter til motorvejsnettet er blot nogen af de muligheder, der gør området yderst attraktivt….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Andestien 4 , 8250 Egå4.398.000 kr.35.727 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.601 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 120 ㎡Grund: 900 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2007Sidste tilstandrapport er fra: 25.01.2023 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x