Andromedavej 11A, 4573 Højby

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Nyere sommerhus midt i Højby Lyng

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/6 – klik på billede –

Går I og drømmer om et nyopført sommerhus, hvor det eneste I skal tænke på er at nyde fritiden og sommerhuslivet. Så har I her muligheden, i dette skønne sommerhus “Lynghuset” fra 2021.

Denne 88m2 herlighed er beliggende på en lille fredelig sommerhusvej i et skovagtigt område i hjertet af det attraktive Højby Lyng.
Fra sommerhuset er der 1.500 meter til den skønne badestrand i Gudmindrup Lyng.

Super hyggelig og regulær sommerhusgrund på 1.200 m2., hvor der både er plads til solbadning og boldspil.
Fyrtræer pryder rundt langs skellet og giver grunden et skovagtig karakter, der får stedet til at føles som en lille sommeroase.
Sommerhuset falder smukt ind i omgivelserne, og da huset blot er 2 år, skal man ikke tænke på renoveringer de næste mange år. – Man på ferie når bilen er parkeret i indkørslen.

Husets 88 m2 beboelse er fordelt på entré med god plads til overtøjet og sko. Her forefindes også vaskemaskine og tørretumbler. Soveværelse og to ekstra værelser, alle med skabsplads og højt til loftet. Flot lyst og rummeligt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Husets hjerterum er køkken-alrummet der med det prægtige høje loft med lys fra gavlvinduet, giver rummet en helt særlig atmosfærer. Fra stuen er der udgang til den store delvis overdækkede træterrasse. – Det bør opleves, wow-faktoren er helt i top.

Sommerhuset opvarmes med varmepumpe.
Fibernet er indlagt og ejendommen er tilsluttet offentlig kloak.
Huset er desuden særdeles velegnet til udlejning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Andromedavej 11A , 4573 Højby2.695.000 kr.29.779 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.197 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 88 ㎡Grund: 1200 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2021

Andromedavej 11A, 4573 Højby

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Lækkert sommerhus fra 2021 tæt på skov i Højby Lyng

Grillmiddage på den store terrasse, vandkampe i haven og hyggelige aftener i sofaen. Lyder det som en hyggelig sommerferie? Så skal I tage et kig på dette lækre sommerhus fra 2021. Det kipførte loft er udnyttet med glaspartier, så rummene føles lyse og indbydende, og med tre værelser er her god plads til både familie og venner. Alt sammen tæt på skoven i Højby Lyng og Gudmindrup strand. Terrassen smyger sig om to af facadens sider, så I har rig mulighed for at sætte jer i solen for at nyde tilvæ…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Andromedavej 11A , 4573 Højby2.795.000 kr.30.884 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.181 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 88 ㎡Grund: 1200 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2021

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x