Annalyst 150, 7430 Ikast

7430 annalyst 150 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Stor, unik og utrolig spændende ejendom på Annalyst

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/3 – klik på billede –

Med en fantastisk beliggenhed tæt på grønne områder, legepladser, stisystemer til bl.a.Hyldgårdsskole, børnehave og vuggestue finder man denne skønne ejendom på Annalyst 150. Villaen er opført i 2007 med hele 192 kvm. beboelse samt en vildt lækker dobbelt garage på 42 kvm. Huset er placeret på en 942 kvm. grund i rolige og børnevenlige omgivelser. En rigtig fin indkørsel med belægning og god plads til biler. Derudover et par gode overdækkede terrasser og have mod alle verdens hjørner. Gulvvarme i hele villaen.

Indretning: Stor og indbydende entré med klinkegulv og rigeligt skabsarrangement. Herfra kan man føres videre til børneafdelingen med 3 store værelser og et flot og moderne badeværelse med en charmerende bruseniche, håndvaskearrangement, klinker mm. I forlængelse af entréen er der også direkte udgang til en af de fine overdækkede terrasser. Nedgang til det rummelige køkken-alrum med rigtig god plads til spisebord. Køkkenet er etableret med flotte sorte facader og giver en fin rød tråd igennem huset. Fra køkkenet er der direkte udgang til den vestlige overdækkede terrasse. Fra alrummet er der nedgang til en hyggelig stue med indbygget pejs og et fantastisk lysindfald fra de høje vinduer mod vest. Fra køkken-alrummet er der adgang til den velindrettet voksenafdeling med stort soveværelse, walk-inn closet, samt et lækkert badeværelse med spa.

En utrolig velholdt, charmerende og unik ejendom med nogle fede detaljer i et super område for børnefamilien.

Book allerede i dag en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Annalyst 150 , 7430 Ikast3.295.000 kr.16.272 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.215 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 192 ㎡Grund: 942 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2007Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-18 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x