Asavej 46, 3700 Rønne

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Rummelig 1-plans villa i børnevenligt kvarter nær skole og børnehave

Dette klassiske parcelhus er opført i gule sten med built-up tag af pap, og har en meget familievenlig beliggenhed på en villavej nær Søndermarksskolen, Midgårdens børnehave og med gåafstand til dagligvareindkøb i Netto. Bybussen kører næsten lige forbi huset, og der er ca. 10 minutters cykeltur til både skoven og stranden.

Huset er ikke moderniseret siden den nuværende ejer fik det opført, men fremtræder velholdt i den oprindelige stil – således at man har fine muligheder for at sætte sit eget præg på tingene efter eget behov og smag.

Til huset hører en dejlig, lukket have med græsplæne og mange planter. Her er fri leg for barnlige sjæle i alle aldre! Der er desuden en skøn træterrasse med fint lysindfald eftermiddag og aften, når familien har fri.

Huset indeholder: Vindfang samt hovedentré mod gaden. Værelse med skab. Badeværelse med brus, håndvask, toilet og gulvvarme. Stor opholdsstue med åben, muret pejs – åbent plan til spisestue. Spisestue med skydedørsparti til terrasse. Køkken (kan inddrages med spisestuen til køkken/alrum). Bryggers/dagligindgang med montage for vaskemaskine. Mellemgang med ovenlys. To værelser med skabe. Soveværelse med skabsvæg. Pænt flisebadeværelse med indmuret kar, håndvask, toilet og gulvvarme.

Desuden findes åben carport med direkte adgang til bryggers. Dertil redskabsrum/cykelrum med gennemgang til haven.

En fin og rummelig 1-plans villa i et prisleje, der giver plads til egne ideer!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Asavej 46 , 3700 Rønne1.495.000 kr.9.130 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.332 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 157 ㎡Grund: 792 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 27.02.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Asavej 46

Annonce: