Askevej 2, 6862 Tistrup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Indflytningsklar villa med attraktiv beliggenhed

Tag en tur ned ad den stille villavej i Tistrup og du vil finde dig selv foran Askevej 2, der oser af hygge og ro. En velholdt ejendom med to indgange – den ene fører dig ind i en pæn entré, mens den anden fører dig til det praktiske bryggers. Husets hjerte er det store køkken/alrum. Her kan du komme helt ned i gear sammen med resten af familien. Køkkenet er renoveret omkring 2006 og er det perfekte samlingspunkt for hele familien. Fra køkken/alrummet har du adgang til den store vinterstue, som giver plads til langbordet og børnefødselsdagene.

Boligen rummer endvidere et pænt, lyst badeværelse med stor bruseniche samt hele 4 gode værelser.

Boligen er løbende vedligeholdt med udskiftning af tag, vinduer samt delvist omfuget, således at boligen i dag fremstår særdeles velholdt og indflytningsklart.

Super nem have med god ugenert fliseterrasse samt hyggelig pavillon, hvor de lune sommeraftner rigtig kan nydes. Derudover findes en nydelig indkørsel, hvor der snildt kan holde flere køretøjer. Til gør-det-selv-manden, er der en dejlig stor carport og i forbindelse hermed et rigtig godt værksted.

Huset er til dig der ønsker et hyggeligt, solidt hjem hvor du kan flytte ind med det samme!

Alt i alt en utrolig velproportioneret ejendom med beliggenhed helt i top! Her er alt indenfor rækkevidde, byliv, skole, børnehave, foreningsliv såvel som naturoplevelser. Ring til EDC for en fremvisning af herligheden, 7524 6622 – Vi fremviser alle ugens dage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Askevej 2 , 6862 Tistrup995.000 kr.6.796 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.790 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 140 ㎡Grund: 826 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1976