Assensvej 21, 5600 Faaborg

5600 assensvej 21 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Hyggeligt hus med vandudsigt i anden række til Faaborg Fjord

Man forelsker sig nemt i udsigten fra denne villa, der har en attraktiv placering med kig over Faaborg Fjord og blot hundrede meter til den nærliggende både- og badebro ved Strandvænget, hvor man kan få en forfriskende dukkert eller mulighed for leje af bådeplads til sin båd.

Der er tale om et charmerende hus med en tilhørende grund, der ligesom huset og det fine udhusareal nyder godt af et flot vue ud over fjorden og lystbådehavnen. Ejendommen er i øvrigt en af de eneste på Assensvej, der har parkeringsmuligheder på selve grunden i form af en god indkørsel med carport. Den centrale adresse gør det samtidig nemt at få hverdagen til at fungere.

Huset disponerer over 138 kvadratmeter fordelt på to etager, hvor der er kommet ekstra højde på loftet øverst. Heroppe er der udgang til en lækker tagterrasse, hvor udsigten til vandet er særligt smuk. Samme fine udsigt har etagens stue og værelse, og derudover får I et praktisk pulterrum og et toilet. Stueplanet kan fremvise et værelse udover brusebadeværelse, to stuer, køkken, bryggers og entré. Under huset findes også en lille kælder.

Den 776 kvadratmeter lukkede grund udgør to matrikelnumre, og den er holdt nydelig med en særdeles pæn beplantning, en stor fliseterrasse og en fin, rundet trappe ned til havens grønne miljø. Fremhæves skal desuden udhusarealet med værksted, redskabsrum og en hyggelig, lukket terrasse, hvor I kan sidde og nyde udsigten til vandet i al slags vejr. Mellem udhuset og huset, hvor der oprindeligt var gårdsplads, er der endnu charmerende brosten, og med grundens gode parkeringsfaciliteter, er der fin plads til både bil, båd og trailer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Assensvej 21 , 5600 Faaborg1.595.000 kr.10.821 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.521 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 138 ㎡Grund: 776 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1910

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x