Bækbyvej 107, 6990 Ulfborg

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velholdt og godt indrettet sommerhus i Vester Husby

På en stor og lukket grund, på Bækbyvej 107 i Vester Husby, ligger dette velholdte fritidshus. Fritidshuset er opført i 2004 i sten, med hvide vinduer og stråtag, der er karakteristisk for området. Vester Husby er et af de smukkeste områder langs vestkysten med sine fredede områder, uspoleret natur og skov. Fra huset er under 2 km til Vesterhavets bølger, klitterne og den hvide sandstrand. Derudover er Husby Klitplantage ikke langt herfra, og byder på gode cykel- samt gåruter.

Fritidshuset fremstår lyst og velindrettet, og med loft til kip. Huset byder velkommen i en entre, her med praktiske klinker og skabsplads – åbent køkken i forbindelse med stuen, hvor familien kan samles, her er gulvvarme, og en luft til luft varmepumpe og på de køligere dage, kan brændeovnen tændes op og varme til lyden af knitrende brænde. Fra stuen er udgang til lukket, sydvendt terrasse, hvor man kan sidde ganske ugenert eller boltre sig på det store omkringliggende græsareal. Der er desuden etableret et hyggeligt bålsted i haven, klar til snobrød og kiks med skumfiduser. Huset byder på 3 gode værelser med skabsplads – et lyst badeværelse med lyst inventar, gulvvarme samt bruseniche.
Til huset er et godt udhus.
Et lyst og velindrettet fritidshus, beliggende på stor og lukket grund i et attraktivt område.

Huset er i dag tilmeldt udlejning. Indbo medfølger som beset, dog undtaget personlige effekter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bækbyvej 107 , 6990 Ulfborg1.825.000 kr.20.977 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.442 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 84 ㎡Grund: 5004 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2004

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x