Baggårdsvej 10, 3790 Hasle

3790 baggardsvej 10 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Attraktiv bolig i flot natur – uden bopælspligt!

Ejendommen “Vestertoft” med stor grund og dejlig, naturskøn beliggenhed er nu til salg – uden bopælspligt!

Området byder på et utal af veletablerede ride/gå/cykelstier i skove, med smukke søer, dejlige sandstrande og blåt hav. Med kun 2 km til Hasle og 7 km til Rønne, 900 m til bade- strand og direkte til skoven, ligger denne ejendom i idyllisk område med et mix af helårs- og sommerhuse.

Ejendommen er beliggende på en 17.888 m² grund, omkranset af træer og buske, og græsarealet har tidligere været benyttet til hestehold.

Ejendommen, som er gennemrenoveret igennem de seneste 10 år med bl.a. nye el- vand- og kloakinstallationer, består af en bolig på 109 m², en hestestald/Løsdrift/længe i kip på 36 m², udhus/anneks på 48 m² med 2 disponible rum samt værksted på 12 m². Bygningerne er samlet ved hyg- gelig gårdsplads – dog ligger hestestalden i tilknytning til markerne.

Beboelsen, som fremstår flot og indflytningsklar, består af:
Stueplan:
Entre med nedgang til kælder, nyere badeværelse (2022) med flisegulv i trælook med gulvvarme og bruseniche, lys vinkelstue med varmepumpe, brændeovn med glassider og 2 terrassedøre til terrassen..
Soveværelse med udgang til morgenterrassen, trapperum til 1. sal med glasdøre mod stue og soveværelse, pænt, hvidt køkken med alt i hårde hvidevarer, bryggers med montage for vaskemaskine og nyere gæstetoilet (2022) med flisegulv i trælook og gulvvarme.

1. sal fremstår med loft til kip og fritliggende bjælker og indeholder:
Stort værelse (35 m²) med stort garderoberum med skydedøre og spejl. Dejligt lyst med mulighed for opdeling i 2 værelser, hvis dette ønskes.

Desuden forefindes:
Anneks med 2 disponible rum – opvarmet med varmepumpe og med udebruser, værksted i tilknytning til anneks, løsdrift-stald med træpillebund på 36 m² – opført i 2017.
Dejlig flisebelagt terrasse mod syd/øst,træterrasse på 2 sider af huset mod syd/vest, pæn anlagt forhave mod syd, stort, åbent græsareal omkranset af træer og buske samt
baghave med udebruser med varmt og koldt vand, bålplads m.m..

En dejlig ejendom i flot stand – velegnet som både helårs- og sommerbolig!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Baggårdsvej 10 , 3790 Hasle1.995.000 kr.15.276 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.673 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: EStørrelse: 109 ㎡Grund: 17888 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1897Sidste tilstandrapport er fra: 2023-05-08 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x