Baggesvognsvej 191, 9870 Sindal

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indtil 1953 bar dette sted navnet Bolleholt Gamle Skole. I dag fortjener det at blive kendt som et historisk godt køb for dem, der sætter pris på moderne, smukt renoverede hjem med autentisk stil, sjæl og charme. Her kan I nyde en skøn udsigt over markerne, der strækker sig ud mod Slotved Dyrehave, og beliggenheden er kun omkring 2 km fra Sindal-hallerne og skolecentret. Med andre ord får I alt, I nogensinde har drømt om: En imponerende ejendom på en fantastisk grund, tæt på nødvendighederne og langt fra det ordinære.Indretningen er enestående med minimalistiske træk, varme og charmerende detaljer. Gulvenes træværk er flot og strækker sig langs dørkarmene. Det tidløse Multiform-køkken er elegant og inspirerende, badeværelset er stilfuldt og rummeligt, og ud over badeværelset er der også et gæstetoilet med bad. Stueetagen byder på tre store værelser, en dejlig sydvendt stue, der åbner ud til terrassen, og i forlængelse af køkkenet finder I en spisestue med brændeovn. Første sal står tom, uudnyttet og fyldt med muligheder for jer.Hele ejendommen ventileres af det moderne Genvex-anlæg fra 2019. Udendørs er ejendommen også i en klasse for sig; haven er nemlig arkitekttegnet og inkluderer både en pergola og en lille sø. Derudover finder I en stor festsal på hele 175 m2 (isoleret og med varmepumpe) en garage med kontor/gæsteværelse.På den anden side af vejen er der areal (tidligere boldbane) med træbevoksning samt et hus til traktor og brænde, der fuldender denne fantastiske ejendom….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Baggesvognsvej 191 , 9870 Sindal3.595.000 kr.9.677 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.448 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: EStørrelse: 185 ㎡Grund: 4427 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1900

Baggesvognsvej 191, 9870 Sindal

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

HISTORISK OG NÆR NATUREN: NÆNSOMT RENOVERET PERLE

Indtil 1953 var ejendommen her kendt som Bolleholt Gammel Skole.
I dag bør den kendes som et historisk godt køb for jer, der har en forkærlighed for moderne, velrenoverede hjem med oprindelig stil, sjæl og charme. Her er en herlig udsigt over markerne, der grænser op til Slotved Dyrehave, og så ligger Sindal-hallerne og skolecentret kun 1,5 km herfra. Med andre ord får I her alt det, I nok altid har drømt om: En storslået ejendom på en storslået grund, tæt på det nødvendige og langt fra det banale.
Indretningen er eminent, med minimalistiske tendenser, varme og charmerende detaljer. Gulvenes træværk er flot og strækker sig op langs dørkarmene. Det tidløse Multiform køkken er elegant og inspirerende, badeværelset er stilrent og med god plads, foruden badeværelset er der også et gæstetoilet med bad. Stueetagen har tre store værelser, en dejlig sydvendt stue, som terrassen flugter med, og i forlængelse af køkkenet en spisestue med brændeovn.
Første sal står tom, uudnyttet og emmer af muligheder for jer.
Hele herligheden ventileres af Genvex-anlægget fra 2019. Udendørs er ejendommen også til fem stjerner; haven er nemlig arkitekttegnet, med både pergola og en lille sø. Herudover er der en gildesal på hele 175 m2, garage med kontor/gæsteværelse, samt et hus til traktor og brænde.
Tak for kaffe og velkommen hjem!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Baggesvognsvej 191 , 9870 Sindal3.995.000 kr.10.754 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.371 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 320 ㎡Grund: 4427 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1900

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x