Bakkedraget 2, 7620 Lemvig

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Stor, velindrettet familievilla i Nørlem

Stort set lige ved siden af den lokale børnehave og næsten lige så tæt på Lemtorpskolen i Nørlem møder I denne villa, som også med sin størrelse og indretning formår at appellere til børnefamilien. Her får I hele fem værelser og et lille fællesareal oplagt til hjemmekontoret, mens de lyse opholdsrum byder på en stor stue og et klassisk spisekøkken. Etplansvillaen fremstår tilmed i pæn stand, så det er en bolig, der er ubetinget nem at overtage og flytte ind i.

Det praktiske udgangspunkt på Bakkedraget 2 understreges af den korte afstand til Lemvigs bymidte. Samtidig er det umiddelbare nærområde grønt og roligt, så I får den rette balance mellem kulturelle indspark og naturoplevelser lokalt. Samtidig ligger villaen på en vej, der kun sjældent forstyrres af uvedkommende trafik.

Villaen er fra 1969, og en tilbygning med et par ekstra værelser kom til i 1978. Så med et samlet areal på hele 178 m² er det ikke så overraskende, at de fem værelser alle har en god størrelse. De tre af dem er endda virkelig store, så her er plads nok til børneflokken – også når de bliver teenagere. Fællesarealet byder på gode indbygningsskabe, hvor spil og legetøj kan gemmes godt af vejen, og samtidig er der fin plads til hjemmekontoret i den hyggelige krog.

Boligens store badeværelse er indrettet med både bruseniche og badekar, og ved siden af finder I et rummeligt gæstetoilet. Begge vådrum byder på retro-blå klinker og opdateret vaskemøbel, og har I brug for et ekstra badeværelse, kan gæstetoilettet nemt opgraderes. Også det fine, lyse spisekøkken byder på gode muligheder. I kan åbne mere op til vinkelstuen ved siden af eller måske inddrage noget af entréen. Og det bedste af det hele er faktisk, at huset er i så fin stand, at I uproblematisk kan lade alting være, hvis boligen allerede imødekommer jeres behov. Afrundingsvis får I et stort og praktisk bryggers med egen indgang.

Det er lige før, haven er villaens bedste aktiv. Den er i hvert fald flot anlagt med et væld af farverige buske i randbedene. I får en sydvendt terrasse i krogen af huset, hvor I har direkte forbindelse til stuen. I baghaven – i læ af både huset og garagen – finder I dertil endnu en læfyldt og ugeneret terrasse, hvor aftensolen lander.

Området omkring Lemvig er kendt for sine bakkede dale, og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke naturoplevelser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter – Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt – En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø

Kontakt os på tlf. 96 63 40 00 for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bakkedraget 2 , 7620 Lemvig1.495.000 kr.7.952 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.150 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 178 ㎡Grund: 996 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1969

Der er ingen anmendelse på “Bakkedraget 2

[rotador grupo=1]