Bakkevej 11, 5450 Otterup

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velindrettet villa med sydvendt have – central adresse i Otterup

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/11 – klik på billede –

– Lys og velholdt villa med god loftshøjde
– Kan nemt indrettes med tre værelser
– Mulighed for at sætte et personligt præg
– Central adresse i gåafstand fra bymidten

På en central adresse i Otterup finder I denne indbydende villa, som samtidig har glæde af en stille og rolig placering over for byens kirke. Villaen fremstår lys, velholdt og ikke mindst velindrettet, og I får på samme tid gode betingelser for selv at sætte et personligt præg på indretning og inventar. En solrig og sydvendt have hører ligeledes til, så alle de rette komponenter er på plads.

I får få hundrede meter til byens mange butikker, og oveni er der blot 900 meter via stisystemer til Sletten Skole Nordvest. Gode pasningsmuligheder og pendlervenlig afstand til Odense sikrer fuld plade i det familievenlige bingo, og I har i øvrigt heller ikke langt til Otterup Byskov, som hører til byens grønne indslag.

Villaen præsenterer sig med gule murstensfacader og et fladt built-up-tag, og indenfor åbenbarer sig hele 180 etagemeter. Stueplan byder på en lys og luftig indretning takket være hvidmalede lofter og en gavmild loftshøjde, der bidrager positivt til den samlede følelse af rummelighed. Kælderen er på 50 m2 og står som et mere ubeskrevet blad for fremtidige projekter – muligheden for at omdanne det store toilet til et ekstra badeværelse er for eksempel inden for rækkevidde.

Tidligere indretningstendenser præger boligens spisekøkken og badeværelset, men nogle af de bevarede detaljer kan fortsat værdsættes for deres retrocharme – også selvom I sandsynligvis vil opdatere i større eller mindre grad, inden flyttekasserne pakkes ud.
Opholdsafdelingen består af to stuer i åben forbindelse – en hyggelig opholdsafdeling med pejseindsats og en skøn spisestue. Denne er elegant indrettet med en stor skabsvæg, som døren til køkkenet er diskret integreret i. Aktuelt består boligen dertil af to værelser samt et fleksibelt multirum i åben forbindelse med fordelingsgangen, og her kan I med få ændringer få jer et tredje værelse.

Udearealerne er en lige så stor del af hjemmets charme. Haven er et privat og frodigt tilflugtssted, som inviterer til afslapning på den sydvendte terrasse. I vil sandsynligvis også værdsætte carporten, som er bekvemt placeret ved siden af villaen.

Kontakt os for mere information eller for at arrangere en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bakkevej 11 , 5450 Otterup1.075.000 kr.6.983 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.201 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 130 ㎡Grund: 776 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1961Sidste tilstandrapport er fra: 2023-03-01 check den her

Bakkevej 11, 5450 Otterup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Nu kan du blive ejer af en ældre, men velholdt villa med god central beliggenhed, lige midt i Otterup by.Bakkevej 11, udbydes nu til salg.Her er tale om et dejligt og rummeligt hus fra 1961, med kælder. Da huset er beliggende lige midt i Otterup by, er alle byens faciliteter i gå afstand fra boligen. Boligen indeholder entre, køkken med spiseplads, spisestue, opholdsstue med brændeovn, kontor, 2 værelser, soveværelse samt badeværelse med bruseniche og badekar.I kælderen findes vaskerum, toilet samt disponibelt rum, hvorfra der er udgang til haven.Der er carport og redskabsrum.Huset er beliggende på dejlig skrånende grund, og lukket have.Vil du bo centralt, og hvor der ikke er langt til skole, indkøb, bus til Odense, samt byens mange øvrige faciliteter, så er muligheden her.Bestil en fremvisning på telefon 64821634NYBOLIG NORDFYN…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bakkevej 11 , 5450 Otterup1.295.000 kr.8.412 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.915 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 130 ㎡Grund: 776 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1961