Ballumvej 30, 6280 Højer

6280 ballumvej 30 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Aldeles charmerende treplansvilla med markudsigt i Højer

Forestil jer en rolig sommermorgen, hvor I kan sidde i solens stråler og drikke morgenkaffen, mens I kigger ud over markerne. Det kan I få her på Ballumvej 30 i naturskønne Højer. Her ligger dette charmerende røde murstenshus med hvide skodder fra 1951. Huset består af tre plan med en kælder på 85 kvadratmeter med fyrrum, badeværelse og to gode disponible rum, der er klar til at blive taget i brug. I stueetagen og på første sal har I yderligere 85 kvadratmeter, som fordeler sig på to stuer adskilt af en skydedør med brændeovn i den ene og udgang til en østvendt træterrasse i den anden. Derudover får I et skønt børneværelse på stueetagen, mens der på førstesalen findes et stort åbent soveværelse med loft til kip.

Huset ligger på en grund på 725 kvadratmeter, og den står særdeles pæn med et rummeligt drivhus i baghaven, hvor sælger har indrettet et skønt uderum, ligesom der også er en ekstra terrasse med sider i hjørnet af haven med et lille vindue, så I kan følge livet ude på markerne. Omme i forhaven finder I carporten.

På trods af beliggenheden ud til marker og i udkanten af Højer kommer I til at bo få meter fra byens mange tilbud. Digeskolen, der går op til 6. klasse, børnehaven og Højers to efterskoler ligger nemlig alt sammen inden for 600 meters afstand, så når børnene er store nok til at cykle turen selv, kan I trygt sende dem af sted om morgenen. Og til de solrige weekender har I Højer Kanal lige syd for byen med bådklub og Vadehavet knap fire kilometer fra matriklen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ballumvej 30 , 6280 Højer675.000 kr.5.340 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.685 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 85 ㎡Grund: 725 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1951Sidste tilstandrapport er fra: 2020-02-19 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x