Banegade 15, 6470 Sydals

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Indflytningsklart rækkehus tæt på indkøb, vand og natur

Midt i Skovby på lukket vænge finder man dette charmerende rækkehus på 112 m2 med dejlig have.
Ejendommen er beliggende på en 575 stor grund med udsigt til naturen og med gode udhuse.

Beliggenheden i hjertet af områdets største turistområde opfordrer til aktivitet i Skovby. Byen er et naturskønt område nær den smukke halvø Kegnæs. Her finder man bl.a. området bedste badestrand. Indkøb kan nemt klares i det lokale supermarked eller hos den kendte bager ”Migges Bageri. Derudover er skole i Lysabild, hvor der er skolebus til, og Lysabild Børneunivers som både indeholder dagpleje, børnehave, skole og SFO. Fra Skovby er der heller ikke mere end 10 km til Høruphav og 15 km Til Sønderborg.

Boligen er en del af et dobbelthus, som rummer entre/hall med trappe til 1. sal, stor spisestue med god plads til gæster, ekstra stue som evt. kunne ændres til et ekstra værelse, køkkenafdeling med adgang til bryggers. I stueplan finder man også husets badeværelse som har gulvvarme. Boligens 1. sal indeholder stor stue, 2 gode værelser, samt skunkrum med plads til opbevaring mv.

Den skønne have er dejligt ugenert og har dejligt udhus hvor man kan bruge man gode timer og derudover rummer haven flere hyggekroge og terrasseafsnit

En indflytningsklar og prisbillig bolig, hvor man kommer til at bo centralt i Skovby samtidig med at man er tæt på den skønne natur og vandet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Banegade 15 , 6470 Sydals545.000 kr.4.268 kr/㎡Ejer Udgifter: 944 kr/mdrRækkehusEnergimærke: FStørrelse: 112 ㎡Grund: 575 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1904