Bassebjerg 1, 4450 Jyderup

4450 bassebjerg 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

DRØMMER I OM AT BO MED SKOVEN TIL NABO

Drømmer I om at bosætte jer med skoven som jeres nærmeste nabo? Så er Bassebjerg 1 ejendommen for jer! Det unikke hus er opført som kunstnerbolig, hvor der er lagt vægt på æstetik og harmoni i samspillet mellem arkitektur og natur.
På Bassebjerg kommer I med andre ord til at bo i noget af Vestsjællands mest unikke natur. Skovene fører bl.a. ud til stisystemet rundt om Skarresø, der er en af Sjællands største søer, som er en del af Naturpark Åmosen. Her skal det også nævnes, at der foreligger et projekt med oprensning af søen, så den igen kan blive en fantastisk badesø.
Hvis I ønsker en tur i bølgen blå, så kommer I til at bo kun 15 min. fra Vesterlyng, der med sit flotte klitlandskab og finkornerede sandstrand har været kåret til Danmarks 3. bedste badestrand.

I kan også glæde jer over at bo midt imellem Holbæk og Kalundborg. Begge byer er I rivende udvikling, hvor især Kalundborg nyder godt af dets store erhvervsliv med bl.a. Novo Nordisk og Ørsted. Her kan I køre til Kalundborg på kun 20 min. og Holbæk på 25 min. Det skal bemærkes at der er motorvejsprojekt i gang, så I kan komme endnu hurtigere til Kalundborg. Det skal jf. vejdirektoratet stå færdigt i 2028.
Til hverdagens bekvemmeligheder er I kun 2 km. fra Jyderups byskilt. Jyderup by indeholder folkeskole med 0.-9. klasse, børnehus og private pasningsordninger. I får gode sportsfaciliteter med sportshal, svømmehal, fodboldbaner, tennisbaner og meget mere. Indkøbsmuligheder findes der et hav af med flere specialforretninger herudover. Til pendlerne findes togstation med linjer mellem Kalundborg – København.

Boligen er bygget med henblik på sundt indeklima, CO2 besparelse i byggeprocessen og biodiversitet, da ejer har ladet ejendommen opføre i træ som det primære byggemateriale, såvel ude som inde. Trævarerne er fra de lokale skove, forarbejdet og købt gennem det lokale savværk.

Grunden fremstår med indkørsel til flere biler og er anlagt som naturgrund med markante solitære træer, græsarealer, frugttræer og nøddebuske samt en smuk randbeplantning. Her kan man gennem sommeren nyde fuglelivet og insekternes færden. Derudover er det tidligere stuehus omdannet til lækkert værksted, der har været benyttet til kunstatelier med bl.a. skulptur samt keramik- og drejerværksted. Her kan alle drømme om benyttelse til hobby og erhverv komme til sin ret. Værkstedet er opdelt i stort rum med brændeovn og vask samt adgang til 2 mindre disponible rum og endnu et værksted. Derudover brændeskure og udhus.

Det arkitektoniske stuehus fremstår harmonisk og atmosfærefyldt i det træfyldte interiører med en spændende indretning og god loftshøjde både i stueetagen og på 1. salen.

Ejendommen byder på indgang til vindfang med videre adgang til hall med adgang til værelse og med trappe til 1. salen med stor opholdsstue og et stort soveværelse. I stueetagen rummeligt badeværelse med bruseniche, vask og toilet. Stor skøn stue/spisestue med et fantastisk lysindfald og udsigt til haven samt brændeovn. Herfra er der adgang til endnu et værelse/tv-stue samt adgang til hyggeligt landkøkken med spiseplads og udgang til den sydvendte forhave og terrasse. Fra køkkenet er der adgang til kælderen.

1 salen er indrettet med loft til kip og kvist der givet en skøn rummelighed og udsigt over marker med skoven i baggrunden. Her er der mulighed for at opdele repoet i 2 yderligere værelser. Desuden rummeligt soveværelse.

I kælderen er der god plads i de store disponible rum. Herfra er der egen udgang til haven.

Ring allerede i dag for en fremvisning af denne unikke ejendom….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bassebjerg 1 , 4450 Jyderup2.495.000 kr.11.201 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.178 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 160 ㎡Grund: 3355 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1998Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-03 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x