Bellisvej 46, 7620 Lemvig

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velholdt sommerhus med områdets måske bedste udsigt

Det er ikke sikkert, I er på udkig efter en investeringsmulighed, men sikkert er det, at dette flotte sommerhus sagtens kan fungere som udlejningshus. Det skyldes beliggenheden på Gjellerodde, hvor huset ligger på ét af områdets bedste udsigtspunkter med et imponerende udsyn over fjorden. Huset er endda velindrettet og hyggeligt, og som familiesommerhus til privat brug er rammerne også mere end fine.

I skal et lille stykke ned gennem det kuperede ferielandskab, før I finder huset på Bellisvej. En solrig hjørnegrund byder velkommen, inden det skagensgule træhus står klar til at indlogere jer. Allerede ved ankomsten bliver blikket ledt ned over bakkerne mod vandet, så find jer en plads i solen, under overdækket eller i én af lækrogene og nyd udsynet fra terrassen.

Huset fra 1988 fremstår i rigtig fin stand. Yderbeklædning og listetag er begge pæne, og som sjælden sidegevinst rummer ejendommen også en integreret garage på 21 m². Indenfor tæller fritidshuset 84 veldisponerede kvadratmeter, hvor de store vinduespartier orienterer sig mod udsigten og vandet. De største findes i stuen, som også bygger bro til terrassen og desuden byder på en hyggelig brændeovn, der kan aflaste varmepumpen. I finder køkkenet integreret i det ene hjørne af afdelingen, hvor man har ført loftet til kip for at cementere den gode stemning af åbenhed. Taget er skiftet i 2021 og bad er fra 2015.

Selve køkkenet fremstår pænt med hvide skabsfronter og greb i børstet stål. Samme indbydende indtryk efterlades af badeværelset, som både har bruseniche og et lækkert spabadekar. Plads til vaskefaciliteterne findes i et lille skur, der forbinder huset med garagen, og endelig har I tre gode værelser – to i mellemstørrelse og ét, der er decideret rummeligt.

Den tilhørende grund er langt hen ad vejen et supplement, som foruden terrassemiljøerne også er anlagt med lidt hortensia og anden charmerende beplantning. Med sine 843 m² svarer matriklen størrelsesmæssigt til en ordinær villahave, men de færreste drømmer om at starte fridagen med skuffejern og havehandsker. Derfor er størstedelen anlagt med plæne, så svinger I græsslåmaskinen i ny og næ, er I altid klar til et par skønne dage på odden.

Sommerhusområdet Gjellerodde er beliggende lige ud til Limfjorden og fra huset er der kun få minutters gang til badebro og gode badeforhold. Lemvig by er kun 5 minutter væk i bil og har et fint handelsliv og hyggeligt havnemiljø. Gjellerodde og Lemvig er kendt for sin bakkede og smukke natur der omkranser hele området og hér findes bl.a. én af landets smukkeste golfbaner, det brusende Vesterhavet kun 14 km mod vest og Klosterheden 12 km herfra. Fra Lemvig til spidsen af Gjellerodde er der lavet en planetsti, hvor du møder skulpturer af samtlige planeter på din vej, og på din rute kan du passende gøre et stop ved Museet for religiøst kunst. Der er mulighed for både at holde en aktiv ferie eller trække stikket ud og slappe af sammen med hele familien. Fra huset er der et fint stisystem, som leder dig rundt i området, ned til vandet eller forbi restaurant Odden, hvor der er god anledning til et lille stop og en forfriskning fra kiosken eller i restauranten mens børnene leger på den store legeplads.

I området ligger også Thyborøn, som er endnu en meget hyggelig havneby, der hver sommer trækker mange turister til på grund af sit aktive og hyggelige havneområde med strand, butikker og restauranter side om side.

Vestkystens barske men utroligt skønne og smukke natur, gør det muligt at nyde sin ferie både inden- og udendørs uanset vejr og vind. På aktivitetslisten ligger flere muligheder som windsurfing, kajak, sejlads og både ved Vesterhavet og i Klosterheden er der gode ruter til mountainbike, ridning og gåture.

Men tag ikke vores ord for det. Oplev huset, området og udsigten ved selvsyn – kontakt EDC Lemvig på telefon 96 63 40 00 for at høre nærmere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bellisvej 46 , 7620 Lemvig2.295.000 kr.24.838 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.763 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 84 ㎡Grund: 843 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1988

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x