Benediktevej 12, 6500 Vojens

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Indflytningsklar ejendom med central beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/12 – klik på billede –

Særdeles velholdt hus beliggende i et af de mest centrale villakvarterer i Vojens by.

Huset fremstår gennemgående ordentligt både inde og ude, huset er opmuret i gule murstensten, der er pålagt eternittag og isat trævinduer.

Omkring huset har du et hyggeligt have miljø og gode terrasseforhold. Desuden hører der til huset en overdækket og udvendig terrasse samt en dejlig udestue, hvorfra der er adgang til stuen samt udgang til haven.

Husets 116 m² er særdeles godt udnyttet og består af, et nydeligt og ikke mindst rummeligt bryggers område med pænt inventar og installation til vaskefaciliteter. Værelse med walk-in closet. Et dejligt køkken/alrum/stue, hvor køkkenet er fra 2012 og gulvene er fra 2015. Stuedelen består af både en spisestue og stor opholdsstue. I opholdsstuen er der opsat en pille brændeovn. Fra stuen er der adgang til et mindre gangareal, hvorfra der er indgang til et værelse samt et soveværelse og et badeværelse.

Et dejligt og indflytningsklart hus, med mulighed for at bo billigt.

Vojens er en by med et godt lokalsamfund der sammen kan skabe aktiviteter og arrangementer. Byen har sin egen togstation samt gode busforbindelser. Derudover er der gode indkøbsfaciliteter i begge ender af byen – Rådhuscentret byder også på diverse shopping muligheder. Endvidere har byen sine egne skoler samt pasningsmuligheder for de mindste. I fritiden er der flere forskellige aktivitetsmuligheder – byen har sin egen idrætshal, svømmehal og ishockeyhal hvor der også er mulighed for at bakke op om byens hjemmehold, Sønderjyske….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Benediktevej 12 , 6500 Vojens845.000 kr.6.612 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.704 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 116 ㎡Grund: 800 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1961Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-10 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x