Bergensgade 18, 8200 Aarhus N

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Charmerende murermestervilla med attraktiv beliggenhed på Christiansbjerg!

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/1 – klik på billede –

EDC byder velkommen til Bergensgade 18! Her bydes I indenfor i en skøn familievilla hvor kombinationen mellem gammel og ny stil går hånd i hånd. Med denne placering på Christiansbjerg får I kort gåafstand til Storcenter Nord, Letbanen, flere indkøbsmuligheder, daginstitutioner, Katrinebjergskole og på 10 min på cykel kan man være i Skejby eller midtbyens pulserende byliv.

Rødstensvillaen byder på mange skønheder, heriblandt stuklofter, loftrosetter og højt til loftet samt et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier i alle rum. Læg dertil det massive plankegulv i høj kvalitet og de originale trædøre, som skaber en unik blanding mellem gammelt og nyt. Sælger har desuden fået villaen omfuget i løbet af de sidste par år.

Huset har en fordelagtig planløsning hvor stueplan rummer et stort soveværelse, 2 indretningsvenlige og regulære stuer en-suite, et funktionelt ’Uno form’-køkken i kirsebærtræ med flotte greb og sokkelskuffer, der giver god opbevaringsplads. I forlængelse heraf en arkitekttegnet tilbygning med god plads til spisebordsafdeling og flere hyggelige kroge og direkte udgang til haven.

På første salen finder I en værelsesafdeling med 3 gode og regulære værelser med minimale skråvægge og gode indretningsmuliger. Dertil et flot nyt badeværelse fra 2023 med gulvvarme, separat brus og væghængt toilet.
Øverst oppe finder I ekstra kvadratmeter i form af en stor hems med mange gode anvendelsesmuligheder og et dejligt lysindfald samt loft-til-kip.

Kælderen på hele 78 kvm. byder på hele 4 disponible rum og har mange anvendelsesmuligheder, bl.a. vaskerum, værksted og plads til opbevaring. Derudover finder I ligeledes et ekstra toilet.

Udendørsarealer byder på flisebelagt indkørsel med carport, et vedligeholdelsesnemt græsareal og en dejlig stor træterrasse med god plads til havemøbler, en lille dam og ikke mindst mulighed for en masse hyggelige stunder.

Drømmer I om at bo centralt på Christiansbjerg? Så kontakt EDC på tlf. 86 10 73 99…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bergensgade 18 , 8200 Aarhus N6.500.000 kr.35.097 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.959 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 154 ㎡Grund: 768 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1926Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-08 check den her