Birkealle 9, 7900 Nykøbing M

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Solid murstens villa beliggende på dejlig grund med skøn udsigt

Solid murstens villa i 1½ plan med en skøn udsigt over marker med Limfjorden i horisonten. Villaen er beliggende på en 2.083 m2. stor grund i Tødsø, som er et velfungerende lokalsamfund ca. 4 km fra Nykøbing, og med bus kørende forbi. Boligen er opført i 1981, og rummer hele 181 m2 fordelt med 117 m2 i stueplan, samt 64 m2 på 1 sal, så her er der plads til den store familie. Husets plantegning er god, og med rig mulighed for at tilpasse boligen til familiens ønsker. Kan du li “retro stilen”, så flyttes der bare ind, og hvis ikke, så kan der startes med en malerulle. Udover en god villa, er der en carport på 20 m2.Indretning: Lys entré med trappe til 1. sal, og herfra er der indgang til både badeværelse, stue, og et godt værelse. Pænt og velholdt badeværelse med muret bruseniche, gulvvarme, og også med dør til bryggers. Stor hyggelig stue med vinduesparti, og dør til terrasse og have. Stuen er i vinkel, og herfra er der adgang via en dobbelt dør til et rummeligt køkken med gulvvarme (el), spiseplads, udgang til terrasse, og masser af skabs- og bordplads. Det er muligt at sammenlægge stue og køkken til et stort køkken, alrum og stue. Fra køkkenet er der et praktisk bryggers med skabe, bord, vask, og plads til hårde hvidevarer. 1. sal består af et stort værelse med udgang til altan, hvorfra der er skøn natur- og fjordudsigt. Derudover er der 2 rummelige værelser, et lille værelse, et disponibelt rum samt en repos.Boligen er beliggende på en stor dejlig grund med masser af plads til både leg og hobby. Største delen af haven består af en stor græsplæne, buske, hæk, og et område udtaget til køkkenhave. Haven er hyggelig, og har tilmed 2 terrasser med flisebelægning. Yderligere er der en stor gårdsplads med indkørsel til carport, og endnu en flisebelagt terrasse. En god og ordentlig villa med en indretning, som vil passe de fleste, også den store familie….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Birkealle 9 , 7900 Nykøbing M695.000 kr.3.935 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.576 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 181 ㎡Grund: 2083 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1981

Birkealle 9, 7900 Nykøbing M

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Solid, velholdt rødstensvilla beliggende i Tødsø med vid udsigt.

Velholdt 1½ plans villa med udsigt over marker, skov og fjord er nu til salg i Tødsø.

I Tødsø er der et aktivt lokalsamfund med bl.a. ridecenter, fritidscenter og meget andet. Desuden er der gode busforbindelser lige ved døren og blot 4 km. til Nykøbing.

Boligen er opført i 1981 og rummer hele 181 m2 fordelt med 117 m2 i stueplan samt 64 m2 på 1 sal, så der er plads til den store familie. Huset er meget velholdt. Man kan flytte ind som det er, men man kan også sætte sit eget præg. Foruden boligen er der en carport på 20 m2.

Indretning: Lys entré, hvor der er trappe til 1. sal. Fra gangen er der adgang til et pænt velholdt badeværelse med muret bruseniche samt til et rummeligt værelse. Stuen er der også adgang til fra gangen. Man træder ind i en dejlig stor stue med skønt lysindfald. I stuen er der udgang til en dejlig lukket terrasse. Der kan man om sommeren sidde til langt ud på aftenen. Fra stuen er der adgang til køkkenet med masse af skabs- og bordplads. Der er også mulighed for en spiseplads, hvor man kan sidde og nyde udsigten til mark og skov. Fra køkkenet er der udgang til terrassen. Her kan man nyde morgen- og formiddagssolen. Bryggers med bordarrangement og vask samt plads til vaskemaskine og fryser. Fra bryggerset er der udgang til indkørslen. 1. sal består af et stort værelse med udgang til altan, hvorfra der er skøn udsigt over marker, skov og fjord. Endvidere er der 2 rummelige værelser, et lille værelse, et disponibelt rum samt en repos.

Boligen er beliggende på en dejlig grund med grus og flisebelagt indkørsel. Bagved huset er der en have, som er nem, da størstedelen er belagt med græs.

Boligen fremtræder som helhed velholdt og med god plads ude og inde. Særdeles velegnet til børnefamilien.

BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN SKAL SKE EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED EDC MORS…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Birkealle 9, 7900 Nykøbing M895.000 kr.5.068 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.458 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 181 ㎡Grund: 2083 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1981

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x