Birkevænget 58, 6600 Vejen

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot ombygget parcelhus i Askov med den lækreste salon

I 2006 blev huset bygget om både udvendigt og indvendigt, så det hele står superskarpt og klar til, at I kan flytte ind og gøre det til jeres helt eget. Idag ligger der en salon selvstændigt i forhold til boligen med toilet. Lokalet kan naturligvis også bruges til andre formål som kontor, træningslokale eller til en teenager med behov for ekstra privatliv. Boligen er renoveret og tilbygget med gode materialer og fremstår meget lys og imødekommende, ligesom her er en fin planløsning med fire værelser, hvor især de to er dejligt store. I får også et skønt og gennemlyst opholdsområde med stue og åbent køkken. Desuden badeværelse, bryggers og entré. Der kommer fjernvarme senest i 2024.

Haven er bagtil godt afgrænset af bøgehæk, så man kan sidde ugeneret på det sydvendte terrasseområde, hvoraf en del er overdækket og resten under åben himmel. I øvrigt får I plæne og pæne bede. Det er også værd at notere, at I får en kvalitetsgarage med god plads og høj rejsning, så der kan opsættes en lift.

I kommer til at bo på en rolig beliggenhed for enden af en lille vejlomme, hvor man er fri for gennemkørende trafik. Børnene kan nemt og hurtigt cykle til skole og sportsaktiviteter i byen, ligesom det også er muligt at cykle til det store idrætscenter i Vejen uden at få sved på panden. Og hvis I holder af gåture i åbne grønne landskaber, ligger alle muligheder åbne for dette, da de findes tæt på denne dejlige ejendom….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Birkevænget 58 , 6600 Vejen2.295.000 kr.14.903 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.964 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 154 ㎡Grund: 883 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1968Sidste tilstandrapport er fra: 2023-02-08 check den her