Birkevej 13, 4700 Næstved

4700 birkevej 13 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Hyggelig villa i ligeså hyggelige Rønnebæk

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/1 – klik på billede –

Så har EDC fornøjelsen at udbyde denne hyggelige villa salg, som er beliggende på en stille og meget børnevenlig vej i Rønnebæk kun 5 minutters kørsel fra Næstved centrum.
Villaen fremstår delvist moderniseret med et flot og nyere køkken, vinduerne er løbende udskiftet og en moderne luft-til-vand varmepumpe fra 2022, som medvirker til en god energiøkonomi. Boligarealet er jf. BBR på 101 kvm, samt en meget anvendelig kælder på 69 kvm med gode disponible rum.
Villaen indeholder en fordelingsentré med adgang til 2 værelser samt til husets badeværelse. Fra den dejlige lyse opholdsstue er der adgang til det flotte køkken med nyere elementer samt til et rummeligt soveværelse. Kælderen består af trapperum, fyrrum/værksted samt 2 disponible rum.
Til ejendommen hører en garage på 21 kvm.
Rønnebæk er en hyggelig lille by med omkring 500 indbyggere og er beliggende under 2 km fra byskiltet i Næstved og omgivet af smuk natur. Både det skønne kuperede terræn Fruens Plantage og Rønnebæk Fælled med søer mv., er inden for gå-/cykleafstand. Fra Rønnebæk er der cykel- og gangstier til Næstved. Rønnebæk Skole er også inden for cykelafstand. Skal man på arbejde udenfor Næstved, ligger Rønnebæk også godt, da der er meget kort afstand til omfartsvejen omkring Næstved, der fører i alle retninger. I området findes en nyopført træningsbane for voksne og hundeskov ved siden af. Derudover er der bevilget penge til en legeplads også….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Birkevej 13 , 4700 Næstved1.295.000 kr.9.675 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.834 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 101 ㎡Grund: 709 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1960Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-22 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x