Birkevej 4, 2830 Virum

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

1 plans villa til Furesøen

Åbent hus med tilmeldingskrav 9/11 – klik på billede –

Velkommen til Birkevej, en af Virums smukkeste og mest eftertragtede blinde veje beliggende direkte til Furesøen. Huse på denne eftertragtede vej kommer sjældent til salg, og slet ikke i et plan, fuldstændigt renoveret i moderne stil, vedligeholdelsesfrit mange år frem samt med udsigt fra alle opholdsrum.

Huset er et af de huse, der skal opleves indefra, hvor det overrasker med sin rummelighed, sit lys og reelle udsigt fra alle stuer, køkken og bryggers! Fra det øjeblik man træder ind i den usædvanligt rummelige entre, åbner villaen sig op med masser af lys, luft og rene linjer, hvor der ikke er gået på kompromis med noget som helst.

Jeres kommende hjem er en harmonisk og elegant etplansvilla, som er ombygget og tilbygget i 2003/2004 og igen i 2019/2020 gennemgik en fuldstændig renovering og ombygning, med helt ny planløsning, varme i gulve, nyt fyr, nye el-og gasinstallationer m.m. Boligens 178m2 + 22 m2 anneks med vinrum og hjemmekontor, fordeler sig i en ideel planløsning med en forældreafdeling med stort badeværelse en-suite med såvel bruseniche som spabad. Et børneafsnit med 3 gode værelser alle med indbyggede skabe. Midt i herligheden møder I det aflange køkken-alrum med loft til kip og ovenlysvinduer. Køkkenet med specialdesignet snedker fronter/låger i massivt egetræ (som gulvet), er tosidet med grebsfrie, grå fronter og munder ud i alrummet med plads til spisebordet. Herefter glider rummet videre over i de to stuer med et mægtigt vinduesparti med døre ud til den hævede træterrasse, der bliver en naturlig forlængelse af hjemmet i de varme måneder med et fantastisk kig til søen og skoven på Furesøens vestlige bred.

Grunden er med sine 789 m2 samt havens indretning nem at holde, men fortsat med flere hyggekroge og et enestående terrassemiljø, inklusive vildmarksbad, der er skønt om vinteren som om sommeren (til afkøling på varme dage!).

Hverdagen glider nemt med få minutters gang til Virum Skole, der er kåret som én af Danmarks bedste folkeskoler. I er også tæt på daginstitution, indkøb, S-toget på Virum Station samt den skønneste vilde natur rundt om Furesøen (23km for de friske på mountainbike) samt Frederiksdal Fribad med strand og helårlig badebro, og Furesøparken med Sankt Hans bål og musik!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Birkevej 4 , 2830 Virum14.995.000 kr.79.846 kr/㎡Ejer Udgifter: 8.045 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 180 ㎡Grund: 789 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1952

Birkevej 4, 2830 Virum

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Kompromisløs villa med udsigt til Furesø

Kompromisløs villa med udsigt til Furesø Fristes I af et hjem med masser af lys, luft og rene linjer, så se bare denne spektakulære villa i Virum, hvor der ikke er gået på kompromis med noget som helst. Dertil hører også en enestående beliggenhed, der giver jer udsigt til Furesø, ligesom hverdagen glider nemt med få minutters gang til Virum Skole, der er kåret som én af Danmarks bedste folkeskoler. I er også tæt på daginstitution, indkøb og S-toget på Virum Station.
Det er ikke kun beliggenhe…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Birkevej 4 , 2830 Virum16.250.000 kr.86.528 kr/㎡Ejer Udgifter: 8.252 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 180 ㎡Grund: 794 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1952

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x