Birthevej 14, 4593 Eskebjerg

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Frkitidshus på ugeneret og lukket grund

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/6 – klik på billede –

Nu udbydes dette sommerhus med en fantastisk beliggenhed for enden af lukket vej og ud til en af grundejerforeningens grønne fællesarealer. Når du er inde på grunden, der er på 1.065 m2, er du totalt ugeneret i forhold til naboer.

Du bydes velkommen via det overdækkede indgangsparti ind i det store alrum med køkken, spiseplads og hyggekrog. Herfra adgang til værelse og mellemgang med god skabsplads og videre ud til flisebadeværelse. Der er fine lyse gulve i opholdsrum. Fra spisestuen er der et dejligt stort vindue med udsigt til grunden. Badeværelse er hvide fliser halvt op og klikmosaik på gulvet.

Redskabsskur.

Kaldred Ferieby er et ældre, men hyggeligt sommerhusområde. Stisystemerne rundt i området forbinder de mange fællesarealer. Er du til lidt mere end blot at slappe af, så finder du i området en Put & Take sø. Om sommeren kan du nyde is og andet godt fra Cafe GrillPerlen, der ligger lige midt i området. Der er ca. 5-6 km til Vesterlyng, et fredet område med en skøn natur med lyng og klitter. Her finder du ofte om sommeren fritgående kreaturer og et rigt fugleliv. Det er også her, du finder en af Danmarks allerbedste strande, en skøn sandbadestrand. Skal der ske lidt mere, så besøg Havnsø, der emmer af liv om sommeren. Tag evt. en tur med færgen til skønne Sejerø eller Nekselø. Indkøbsmuligheder er der i den lokale brugs i Eskebjerg. Har du ikke bilen med, så kører der offentlige busser i området, så du kan komme til de lidt større byer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Birthevej 14 , 4593 Eskebjerg675.000 kr.12.558 kr/㎡Ejer Udgifter: 961 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 51 ㎡Grund: 1065 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1965

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x