Blichersvej 2, 7200 Grindsted

 
2 1 vote
Global vurdering
1 Anmeldelse
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser
Emil W
1 month siden
Global vurdering :
     

Jeg har haft lejlighed til at besøge og vurdere huset på Blichersvej 2 i Grindsted.
Først og fremmest er dette hus uden tvivl rummeligt nok til at være egnet til en moderne familie. Der er værelser nok, masser af plads til alle familiemedlemmer. En bonus er den store have, der uden tvivl vil glæde både børn og voksne.
Dog er det nødvendigt at påpege, at huset kræver en omfattende modernisering og opgradering for at matche moderne standarder og komfort. det vil uden tvivl kræve en betydelig indsats for at nå dertil.

Beskrivelse

CENTRALT BELIGGENDE VILLA MED GODE PLADSFORHOLD.

Solid og velholdt villa beliggende i Grindsted midtby på villavej i forb. m. Vestergade og i umiddelbar nærhed af byens dagligvareindkøb.Huset udmærker sig bl.a. ved gode pladsforhold, herunder udnyttet kælderetage.Velholdte omgivelser med læfulde hjørner, hvor man færdes ugeneret.Indretningen består af hall med udbygget karnap. Herfra adgang til mindre opholdsområde / hyggekrog orienteret mod gadebilledet. Mellemgang til soveværelse, værelse og bad m.brus. Endvidere køkken m. spiseplads samt meget rummelig spise-/ opholdsstue. I forb. hermed syd-/vestvendt udestue.Kælderetagen – med ud-/ og indvendig opgang – er bl.a. indrettet med ll. køkken, bad m. brus, opholdsområde, værksted og disponible rum.Et hus, der henvender sig til køberne med ønske om- og behov for gode pladsforhold samt en veldisponeret kælder med en bred vifte af anvendelsesmuligheder….

Anmeldelser: 1

Global vurdering: rate-2rate-2rate-2rate-2rate-2

Stamdata

Blichersvej 2 , 7200 Grindsted1.250.000 kr.6.654 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.830 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 150 ㎡Grund: 741 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1962
  • 1
    0
    Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x