Bodumvej 168, 6200 Aabenraa

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Historisk ejendom velbeliggende ud til grønt landskab og nær Løjt Kirkeby.

Velkommen til Bodumvej 168 – En idyllisk ejendom hvor I som ny køber bliver forelsket i husets karakter, landlig beliggenhed, historie samt flotte detaljer hvad angår byggeteknik og materialer. Huset kan dateres tilbage til år 1828 og har i over 100 år tilhørt familien Schlütter. Særdeles fremhæves de synlige bjælker samt at de indvendige døre er helt tilbage fra år 1750, og som samtidig er bevaret og vedligeholdt i perfekt stand.

Apropos vedligehold er ejendommen løbende forbedret, senest med et nyt jordvarmeanlæg fra 2011, som også har resulteret i et flot energimærke. Opvarmningen er så fornuftig, at sælgers samlede forbrug af el for hele 2022 udgjorde 3.669 kWh svarende til kr. 6.826. Udvendigt fremstår huset flotte trævinduer, nymalet facade og betontagsten. Udhuset på 35 m² giver gode muligheder for både parkering og opbevaring. Huset er tilkoblet Løjt vandværk og afløb sker via septiktank.

Indvendigt rummer huset 120 m² veldisponeret boligkvadratmeter. I bliver budt velkommen i en indbydende entré med plads til sko og overtøj. Herfra finder I et nydeligt badeværelse med gulvvarme. Køkken er meget klassisk og med god bordplads. Her er også en lille spiseplads hvortil udsigten til markene og naturen kan nydes. Stuen emmer af hygge og de røde bjælker giver masse af charme til huset. Loftshøjden under bjælkerne er i øvrigt opmålt til 1,82 meter i stuen, hvorimod loftshøjden er op til 2,12 meter i de øvrige rum. Ydermere byder stueplan på en fordelingsgang, vaskerum med placering af varmeanlæg og vaskefaciliteter, og slutteligt 2 værelser, hvortil det ene bruges som ekstra stue i dag.

Husets første sal består af et enkelt værelse samt uudnyttet loftsrum.
Via cykelstien ankommer I til Løjt, som er beliggende cirka 600 meter fra huset. Her finder I et stærkt lokalsamfund med gode indkøbsmuligheder (Netto og Super Brugsen), daginstitutioner, Løje Skole, Idrætsfaciliteter og flot natur med skove og børnevenlige strande. Aabenraa ligger blot 4 kilometer væk ligesom der er kort afstand til motorvejen den dansk/tyske grænse. Der er også busstoppested nær hjemmet.
Alt i alt en prisvenlig ejendom hvor beliggenhed og historie går op i en højere enhed….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bodumvej 168 , 6200 Aabenraa995.000 kr.7.384 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.591 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 120 ㎡Grund: 1803 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1828

Der er ingen anmendelse på “Bodumvej 168

[rotador grupo=1]