Bøgelundvej 48, 7620 Lemvig

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Meget velholdt og nyt oliefyr fra 2020 – Må benyttes som fritidsbolig

Absolut velholdt – Det må være ét af nøgleordene for denne villa som ligger tæt på natur og åbne marker lige i udkanten af Bonnet.
Selvom huset har nogle år på bagen, så er det værd at bemærke den fine stand. Et fint resultat i et hus, der er blevet passet på i mange år.
Løbende er der sket nødvendigt vedligehold, og seneste har man i 2020 skiftet oliefyret til et godt og rentabelt oliefyr. Kun 1500 liter olie er der blevet brugt i 2022.

Huset må selvfølgelig benyttes som sommerhus, eller kan erhverves til en mindre opdatering og senere udlejning. Mulighederne er mange – Indtil nu har den altid været benyttet som helårsbeboelse.

Er man på kig efter en ejendom i den lavere prisklasse, og evt. som investering, så er Bøgelundvej 48 et godt bud. Hér kan man overtage med det samme, og den fine stand i forhold til prisen, gør udgangspunktet nemmere for den som enten ønsker at flytte ind hurtigt, eller istedet begynde udlejning kort efter overtagelse.

Kvadratmeterne er udnyttet rigtigt fint og på de 127 af slagsen får man hele 3 gode værelser, lyst køkken, stor vinkelstue, stort fyrrum i forbindelse med bryggers samt badeværelse med lyse klinker og hvidt inventar.

Varmekilden er primært det nyere oliefyr – i tilbygningen med de to værelser samt bryggers er der elvarme.

Hvis man går på opdagelse i haven, kan man se at hér gemmer sig mange års omhyggeligt brugte timer, hvor blomster, frugttræer osv er blevet passet og nydt – Ikke kun udenfor, men også når sommerhøsten kunne bringe masser af frugt på bordet.

Kom med forbi og se nærmere på dette fine emne, hvor man får meget for pengene – Ring på 9663400 allerede idag, og aftale en uforpligtende fremvisning.

Bonnet er en lille stationsby cirka syv kilometer sydvest for Lemvig, og samme korte afstand har I til Vesterhavet. Kystens charmerende fiskerbyer er altid værd at stifte godt bekendtskab med, men herude vil det altid være Vesterhavet, der er den største attraktion.
Og uanset om I vil bo her hele året, eller blot nyder jeres bedste, afslappede uger, får I både smukke naturoplevelser og kulturelle indspark at vælge imellem – alle i kort udflugtsafstand fra adressen. I den praktiske genre finder I pasningsmuligheder og skole i både Lomborg, Ramme og Klinkby som er de omkringliggende landsbyer, mens indkøbsmulighederne er bedst i Lemvig. Dog er der en fin Købmand i Ramme kun få kilometer herfra. Det tager sågar kun 35 minutter at køre til Holstebro….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bøgelundvej 48 , 7620 Lemvig250.000 kr.1.880 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.111 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: EStørrelse: 127 ㎡Grund: 750 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1964