Bøgevej 21, 4684 Holmegaard

4684 bogevej 21 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Gennemrenoveret villa med plads til hele familien

Velkommen til Bøgevej 21 i Fensmark – et sandt mesterværk af modernitet og komfort! Denne rummelige bolig på imponerende 199 kvadratmeter, fordelt over to etager, har gennemgået en totalmodernisering, der sætter nye standarder for luksusliv.
Ved indgangen mødes du af en elegant entre, der fører op ad en smukt designet trappe til første sal. Det store køkken-alrum er hjertet i hjemmet og er udstyret med topmoderne hårde hvidevarer, inklusive et luksuriøst amerikansk køleskab og loftintegreret emhætte. Køkkenet smelter elegant sammen med alrummet og stuen, hvor en charmerende biopejs skaber den perfekte atmosfære til hyggelige stunder. Og det bedste af det hele? De store sydvendte vinduespartier kan åbnes helt op, så du kan nyde en problemfri forlængelse af dit hjem ud til haven og terrassen – en sjælden og eksklusiv funktion, der virkelig skiller sig ud. Derudover er der også udgang til stor overdækket terrasse med syd.
Boligen byder også på to generøse soveværelser og et stort badeværelse på stueetagen, komplet med en rummelig bruseniche og væghængt toilet. I bryggerset finder du alle husets installationer samt praktisk plads til både vaskemaskine og tørretumbler.
På første salen mødes du af en rummelig stue/repos, perfekt til afslapning eller underholdning. Her finder du også yderligere to store værelser og et moderne badeværelse, der fuldender dette imponerende hjem.
Beliggende midt i et idyllisk kvarter er Bøgevej 21 et sandt paradis med kort og sikker afstand til alle bekvemmeligheder. Og med den smukke natur i Stenskoven og Holmegaard Højmose lige i nærheden er dette ikke bare et hjem, det er en livsstil.
Haven er anlagt med tanke på det vedligeholdelsesnemme dog uden at gå på kompromis med et par hyggekroge. Den er lukket og rimelig privat og fra terrassen har du fuldt udsyn til hele herligheden.
Tag det næste skridt mod din drømmebolig og oplev alt, hvad Bøgevej 21 har at tilbyde. Velkommen hjem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bøgevej 21 , 4684 Holmegaard3.250.000 kr.16.701 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.864 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 199 ㎡Grund: 760 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1964Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-15 check den her

Bøgevej 21, 4684 Holmegaard

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Hus til nedrivning / Byggegrund i etableret parcelhuskvarter

Fra matriklen er der via det gode og trafiksikre stisystem kort afstand til alt hvad hjertet begære af indkøb, skole og børnehave, store grønne områder, smuk natur i form af Stenskoven og Holmegaard Højmose samt kun ca. 5 min. kørsel til Næstved og 15 min. kørsel til motorvejstil- og frakørsel ved Rønnede.
Boligen der pt. Ligger på ejendommen er massivt brandskadet og en køber må nok regne med at skulle starte helt forfra.
Der ligger dog her en sjælden mulighed for at kunne bygge drømmehuset i et allerede etableret område som ovenikøbet kan tilbyde Fjernvarme som varmekilde i et nyt hus.
Hvis der er spørgsmål til denne sag så ring gerne på til tlf. 51 93 47 60….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bøgevej 21, 4684 Holmegaard598.000 kr.3.073 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.400 kr/mdrVillaEnergimærke: ukendtStørrelse: 199 ㎡Grund: 760 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1964