Bøgevej 8, 4591 Føllenslev

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

1½ PLANS MED UDSIGT FRA 1 SAL OVER SEJERØBUGTEN

Fin udsigt fra 1. salen over Sejerøbugten, hvor man kan nyde det smukke sceneri som Sejerø og Nekselø tilbyder. Derudover er der smuk udsigt over livet langs kysten ved Sanddobberne mod Ordrup Strand. Udsigten vil kunne nydes fra kvist på 1 salen.

Havnsø er en dejlig og levende havne by, hvor vandet er i fokus stor lystbådehavn, med 2 færger, som sejler til henholdsvis Sejerø og Nekselø med smukke naturoplevelser. Byen byder på indkøbsmuligheder i form af brugs, samt flere gode spisesteder. Her skal Havnsø værft ligeledes nævnes Havnsø Værftet der er et kulturhus med koncerter og mange spændende kulturelle oplevelser. De seneste mange år har Havnsø ligeledes budt på deres årlige sommerevent “Musik i Havnsø”, som har haft fint besøg af velkendte musikere og stand up. Havnsø byder på nogle af Danmarks bedste badestrande med hvide sandstrande og gode bademuligheder for både voksne og børn. Havnefronten er renoveret med legeplads, lækkert vinterbadeområde, sejlklub og klubhus til dig der roer. Byen ligger i et meget smukt naturområde. Mod øst ses Vejrhøj, mod nordvest ses Nekselø og mod vest ligger det fredede Vesterlyng med campingplads, sandstrande samt fritgående kreaturer og heste. Alt i alt en super lækker by med masser af liv.

Den velbyggede villa er opført i gule mursten med betontegl på taget og fremtræder overalt i en pæn og velholdt stand. Indeholder stor entre, 2 værelser, spisekøkken, badeværelse med bruseniche, bryggers/grovkøkken, samt stor stue med pejseindsats, udgang til terrasse samt trappe til 1. sal med direkte opganng til stor repos/kontor, TV-stue med fin udsigt over Sejerøbugten, badeværelse med badekar og bruseniche samt soveværelse med skabe og udgang til vestvendt terrasse.

Opvarmes med oliefyr (årligt forbrug 1000 liter) samt 6-8 rm brænde. 3 kwt. solseller til el. Endvidere 41 m2 dobbelt carport sammenbygget med 22 m2 nyt isoleret udhus i træ med betontegl på taget.

1.222 m2 perfekt og velanlagt grund med en lille havedam, drivhus, stort terrasseanlæg, p-plads m.v….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bøgevej 8 , 4591 Føllenslev1.990.000 kr.10.117 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.651 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 193 ㎡Grund: 1222 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1981Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-02 check den her