Bøjdenlandevej 17, 5600 Faaborg

5600 bojdenlandevej 17 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Mulighedsrig flot rødstensejendom

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/4 – klik på billede –

Vi kan nu byde jer velkommen til Bøjdenlandevej 17. En charmerende og mulighedsrig rødstensvilla beliggende i det naturskønne Bøjden.

Villaen som er bygget i 1897, emmer af historie og potentiale, og med et boligareal på 156 kvm fordelt på 2 plan, er der plads til familien der ønsker at sætte deres eget præg på deres nye hjem.

Når man træder indenfor bliver man mødt af en varm atmosfære. Boligen gemmer på et væld af muligheder og med et grundareal på 376 m2 er der plads til udfoldelse både inde og ude. På den praktiske side tilbyder hjemmet udover et køkken med spiseplads og hele to stuer, både et badeværelse og et toilet samt 4 værelser. Det store trækplaster ved denne bolig er dog udsigten til det gnistrende vand fra førstesalen.

Denne detalje sikrer en dagstart med en smuk og rolig horisont. Villaens beliggenhed tæt på flere gode badestrande gør den til det perfekte udgangspunkt for lange sommerdage ved havet – et vaskeægte sommerparadis for hele familien.
Der er desuden mulighed for flexbolig status, hvilket giver fleksibilitet til at bruge ejendommen som en sekundær bolig – perfekt for dem, som søger et afbræk fra byens travlhed.

Denne villa byder på utallige muligheder og venter på at blive omdannet til et drømmehjem. Opdag charmen ved Bøjdenlandevej 17 – en villa, der venter på at skabe nye minder med sin næste familie….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bøjdenlandevej 17 , 5600 Faaborg650.000 kr.4.051 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.171 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 156 ㎡Grund: 376 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1897Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-20 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x