Borchsvej 2, 5200 Odense V

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Gennemført enderækkehus beliggende centralt i Bolbro!

Åbent hus med tilmeldingskrav 9/4 – klik på billede –

EDC Åløkken kan nu løfte sløret for Borchsvej 2 i Bolbro – et vidunderligt enderækkehus fordelt på tre etager, der flot kombinerer moderne renovering med klassisk byggestil. Med tre soveværelser, to flotte badeværelser og en imponerende kælderetage med højt til loftet, får du her et hjem, der kan tilpasses efter dine ønsker og behov.

Beliggenheden er ideel med Sct. Albani Skole og Provstegårdskolen inden for kort gåafstand, og indkøbsmuligheder som Føtex, Rema 1000 og Lidl inden for let cykelafstand. Derudover bliver shopping i midtbyen til en leg, da dette kan nås på en kort cykeltur også.

Ved ankomsten mødes du af en indbydende entre, der fører dig til både første sal og kælderen. Til højre for hoveddøren finder du det velholdte HTH-køkken med lyse elementer, hvor der er plads til et spisebord, hvis dette ønskes. Stuen ligger i åben forbindelse af køkkenet og tilbyder alverdens muligheder for personlig indretning. Derudover har stuen direkte udgang til den flotte sydvendte terrasse.
På første salen finder du tre hyggelige værelser og et badeværelse med gulvvarme. Alle tre værelser er i en praktisk størrelse med plads seng og skrivebordsindretning.
I kælderen finder du en flot udført sektion af rum med gulvvarme overalt. Hertil er et rummeligt hobbyrum, der kan indrettes som kontor eller lignende, samt et praktisk bryggers med masser af skabsplads. Det store badeværelse byder på en rummelig bruseniche og opbevaringsmuligheder i form af skuffer og tilhørende skabe. Kælderen er ikke godkendt til beboelse jf, BBR, men rummer stadig gode muligheder for indretning.
Haven, der nyder sol det meste af dagen, er det perfekte sted til hyggelige stunder med familien i sommermånederne.

Denne bolig er ideel til enlige, par eller børnefamilier og har fået udskiftet tag, kviste og vinduer i 2016 samt nye gulve i 2019, hvilket giver dig et hjem, der både er smukt og vedligeholdt.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning på 66 14 91 43….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Borchsvej 2 , 5200 Odense V2.195.000 kr.18.610 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.735 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 95 ㎡Grund: 231 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1952Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-09 check den her

Borchsvej 2, 5200 Odense V

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

LYST OG INDBYDENDE ENDERÆKKEHUS, MED EN SKØN LUKKET HAVE, BELIGGENDE CENTRALT I BOLBRO

Centralt i Bolbro ligger dette skønne enderækkehus på tre etager. Det rummer blandt andet tre hyggelige værelser, to badeværelser og yderst anvendelig kælderetage med god lofthøjde. Ude venter en dejlig og lukket have med en delvist overdækket terrasse. Til ejendommen hører der desuden en garage og en carport. Boligen er ideel til både den enlige, eller parret, som ønsker godt med plads, og til børnefamilien, som kan se frem til en dagligdag, hvor det bliver behageligt let at tage sig af de praktiske gøremål. Sct. Albani Skole og Provstegårdsskolen ligger nemlig hhv.ca. 400 og 600 meter fra adressen, og cirka lige så kort afstand er der til både Lidl, Føtex og Rema1000. Bolbrohallen kan desuden nås på fem minutters spadseretur, og der er kun en anelse længere til Odense Idrætspark, hvor også letbanen kan tages. Skal der shoppes i bymidten, får I en cykelafstand på under ti minutter. Ejendommen er fra 1952 og rummer 95 velindrettede boligkvadratmeter, samt en kælderetage med 55 godt udnyttet kvadratmeter. Boligen fremstår lyst og velholdt – stueetagen fik nyt gulv i 2019, mens tag, kviste og vinduer blev skiftet i 2016.I stueplan ligger spisekøkken og stue i åben forbindelse og danner et behageligt opholdsmiljø. Køkkenet har lyse HTH-elementer og moderne hvidevarer. På væggene langs køkkenbordet er der opsat smukke fliser, og I får desuden plads til et spisebord, hvor I kan samles til dagens måltider. Fra stuen har I, via en glasdør, udgang til haven. Rummet kan I nemt indrette med et afslappende sofaarrangement og eksempelvis et legehjørne til jeres yngste.Følg trappeforløbet til førstesal. Her er boligens tre værelser placeret sammen med husets ene badeværelse. Under tæpperne ligger der massive trægulve.Kælderetagen har gulvvarme overalt. I får et stor hobbyrum med klinker og flere gode anvendelsesmuligheder, samt et bryggers med masser af indbygget skabsplads. Det store plus er et superlækkert og rummeligt badeværelse med en afskærmet bruseniche samt et bredt toiletmøbel med håndvask og dybe skuffer.Haven ligger solrigt. Terrassen smyger sig på fineste vis langs facaderne og skaber en perfekt ramme for udelivet, enten ved et havebord eller i skyggen på en solseng.Vi inviterer indenfor – Kontakt os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Borchsvej 2 , 5200 Odense V2.295.000 kr.19.457 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.857 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 95 ㎡Grund: 231 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1952Sidste tilstandrapport er fra: 2023-12-11 check den her