Borgergade 24, 9640 Farsø

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

En helt igennem SMUK bolig i Fandrup

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/6 – klik på billede –

Denne bolig i Fandrup, har vi glædet os meget til at fremvise. Allerede når du ankommer af Borgergade, bemærker du denne flotte hvidpudsede perle, som fremstår i en utrolig flot stand.

Boligen er indrettet på 130 kvadratmeter, og her er der stort set ingen spildplads. Stuetagen er danner helt naturligt samlingspunkt, når venner og familie skal samles, i det store lyse køkkenalrum, hvorfra der er udgang haven, og den flisebelagte terrasse. I stueetagen, er der også det ene af boligens to badeværelser, et soveværelse, og en ekstra dagligstue, som også kunne bruges til et ekstra værelse, eller afskærmet hjemmekontor. Første salen indeholder to ekstra værelser, og et stort og lyst badeværelse.

Går du en tur igennem boligen, eller tager en runde ude, bør du bemærke de mange originale detaljer, som er velbevaret.

I haven, er du helt ugeneret når du først har sat dig til rette. Udover den flisebelagte terrasse, får du også den skønneste pavillon, som bare indbyder til gode grillaftner, og en god carport, med redskabsrum i forlængelse.

Fandrup er et skønt sted. Med en sikker cykelsti til Farsø, og Farsø skole, er Fandrup igen blevet en by hvor unge bosætter sig. Dét krydret med mange lokale ildsjæle i byen, giver en helt fantastisk stemning i byen, hvor alle passer på hinanden, og dermed gør Fandrup til et godt sted at bo.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning af denne perle….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Borgergade 24 , 9640 Farsø895.000 kr.6.724 kr/㎡Ejer Udgifter: 938 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 130 ㎡Grund: 557 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1912

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x