Borgmester Nielsens Vej 71, 3700 Rønne

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Velbygget muremestervilla med 4 værelser og god aflukket have – beliggende midt i Rønne by.

På en solrig grund, centralt i Rønne by, ligger denne rummelige og godt indrettede murermestervilla på 150 m² – tæt til skoler, Campus, daginstitution, idrætsfaciliteter, indkøbsmuligheder, Store Torv m.m.

Ejendommen er en gedigen og velbygget villa fra 1939, som fremtræder i pæn stand – opført i gulmalet facade, hvide termovinder samt flot rødt tegltag som passer til ejendommens arkitektur. Ejendommen har en god indretning med nogle store lyse rum, 4 gode værelser samt 2 toiletter, hvilket gør villaen velegnet til en stor familie.

Grunden er på 600 m², anlagt med indkørsel og lille præsentabel forhave. En hyggelig og aflukket baghave med skøn terrasse, græsplæne og diverse beplantning.

Ejendommen indeholder følgende: Stor entré/hall med god trappe til 1.sal. Gæstetoilet med håndvask. Stor lys vinkelstue med brændeovn og god plads til spisebord og sofaarrangement. Fra stuen er der udgang til terrasse. Pænt køkken med hvidevarer, spisekammer og nedgang til kælderen. Mellemgang med udgang til haven. Stort værelse/aktivitetsrum med udgang til haven. Velegnet som legeværelse, hjemmekontor, behandlerrum e.l.
1. salen indeholder: Repos. Stort og lyst gavlværelse med afhøvlet trægulv og indbyggede skabe. 2 gode børneværelser med afhøvlet trægulv. Pænt badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og håndvasksarrangement.
Kælderen indeholder: Bryggers/disponibelrum med installation til vaskemaskine og nyere fjernvarmeunit.
Derudover forefindes: Carport/udhus.

Kontakt EDC BornholmerBo for en fremvisning af denne murermestervilla midt i Rønne – tæt på skole, idræt og Store Torv….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Borgmester Nielsens Vej 71 , 3700 Rønne1.595.000 kr.10.304 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.052 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 150 ㎡Grund: 600 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1939

Der er ingen anmendelse på “Borgmester Nielsens Vej 71

Annonce: