Borrevej 25, 6840 Oksbøl

6840 borrevej 25 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Indflytningsklar fritidslandbrug med to hektar jord, gode udbygninger og mulighed for dyrehold.

Plads kommer I ikke til at mangle med adresse på Borrevej 25. Her venter jer nemlig et stort og indflytningsklart stuehus, to hektar jord og flere rigtig gode udbygninger med værksted, vognport, maskinhus mm. Alt sammen i naturskønne omgivelser ved Oksbøl, hvor I blandt andet får fornøjelsen af en spændende naturgrund med jeres egen sø i baghaven.

Stuehuset er en hyggelig bolig fra 1952, som præsenterer sig nydeligt både inde og ude. Boligen er løbende moderniseret, så alt mere eller mindre fremstår indflytningsklart i dag. Den er særligt oplagt til den store børnefamilie, der god plads, lækre lyse rum og gode faciliteter.

Lyse gulve, hvidmalede vægge og fritlagte bjælker er blandt nogle af de ting, som kendetegner husets indretning. Det hele bidrager til en rolig og lys atmosfære, hvor særligt fællesrummene er et skønt samlingspunkt for familien. Her er et dejligt køkkenalrum i forbindelse til en hyggelig spisesektion, hvorfra man kan tilgå en stor, overdækket terrasse. På den anden side af trappen er der indrettet en lys stue/soveværelse, og i samme afdeling finder I forældresoveværelset samt en entré, der fordeler badeværelse, bryggers og husets anden fløj.

Husets anden fløj er med fire gode værelser og et toilet oplagt til børneafdeling. Og så må vi ikke glemme førstesalen, som tilbyder en flot ekstra stue med charmerende særpræg som bjælkelofter og udsigt over grunden fra altanen.

Beliggenheden er for jer, der ønsker at bosætte jer side om side med naturen. Ejendommen er den næstsidste på vejen, så I vil opleve en både rolig og ugeneret beliggenhed med adresse her. På den store grund er der alt fra sø, træer, grønne arealer til udsigt over åbne marker. Derudover er der shelters, bålplads og en flot hytte med vand og varmepumpe, hvor der er plads til overnattende gæster eller lignende. Værd at nævne er også, at selvom I bosætter jer naturskønt, vil der blot være få kilometer til skole, indkøb, idrætsfaciliteter og stationen i Oksbøl.

Denne ejendom skal opleves! Kontakt EDC Varde for en fremvisning i dag….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Borrevej 25 , 6840 Oksbøl1.498.000 kr.14.480 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.461 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: EStørrelse: 156 ㎡Grund: 22596 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1953

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x