Boruphøj 2, 4683 Rønnede

4683 boruphoj 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velindrettet familievilla med fantastisk udsigt nær Rønnede

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/4 – klik på billede –

På en dejlig adresse i første parket til skøn natur og Rønnede Golf Klubs grønne baner kan I nu overtage denne familievenlige villa, der har en udsigt, som er flottere end de fleste. Villaen blev opført i 2012, og i 2017 blev der lavet en god tilbygning med to ekstra værelser og et stort disponibelt rum, der lige nu bruges som musikstudie. Tilbygningen har også egen indgang, og den er derfor ideel til familiens yngste, der ønsker en afdeling for sig selv.
Boligen er i ét plan, og den disponerer over 167 kvadratmeter, som ud over fire gode værelser blandt andet rummer to badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med badekar, mens det andet har bruseniche. Samlingspunktet er stuen og køkkenet, der tilsammen udgør et åbent og dynamisk opholdsmiljø med udgang til den store, dejlige udsigtsterrasse og den hyggelige udestue mod syd.
Huset er tilkoblet jordvarme og har behagelig gulvvarme overalt, og samtidig er der tørskoet adgang til både tilbygningen og bryggerset fra husets carport. I forlængelse af denne er der i øvrigt opført et nyt værksted i 2023.
Adressen nær Rønnede er pendlervenlig, og villaen ligger roligt på en lukket vej, hvor den er placeret højt på en 1.539 kvadratmeter grund, som smelter flot sammen med landskabet omkring. Af samme grund er I også ugeneret i forhold til naboer. Haven er perfekt til leg og boldspil, og der medfølger endda et klatretårn og et legehus, som børnene kan fornøje sig med, mens I nyder det fine, grønne bagtæppe tilbagelænet på terrassen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Boruphøj 2 , 4683 Rønnede2.985.000 kr.17.528 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.054 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 167 ㎡Grund: 1539 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2012Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-14 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x