Brådalvej 79, 9260 Gistrup

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Hyggelig villa på idyllisk beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/3 – klik på billede –

Brådalvej 79 ligger i det skønne Nøvling, som er en del af Aalborg Kommune. Byen ligger ikke mere en 10 km fra Aalborg centrum, men ligger i dejlige landlige omgivelser. Vest for Nøvling ligger Poulstrup sø samt Dall hede, som byder på endnu flere naturskønne omgivelser.
Nøvling har et godt lokalsamfund, og byder på daginstitutioner, folkeskole til 6. klasse, indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter m.m.

Blådalvej 79 rummer 123 kvm. Villaen har en praktisk entré med mulighed for at have masser af over -og fodtøj. Boligen rummer en stor lys stue med god plads til sofaområde samt hygge ved brændeovnen. Fra stuen er der udgang til det store køkken med en masse bord -og opbevaringsplads. Fra køkkenet er der udsigt over den smukke sø som ligger foran denne fine villa. Køkkenet har ydermere et dejligt spiseområde med udgang til en skøn terrasse. Boligens badeværelse er lyst og med bruseniche samt gulvvarme. Boligen har hertil et stort praktisk bryggers med plads til opbevaring og vaskemuligheder.
På villaens overetage finder man to skønne og store rum. Soveværelset rummer indbygget skabe, samt god plads til dobbeltseng. Soveværelset har loft til kip et gennemgående trægulv med de øvrige rum. Boligens andet toilet har god plads og et godt lysindfald. Denne dejlige villa har på denne etage en repos med indgang til villaens største værelse som byder på masser af muligheder. Dette rum har et godt lysindfald fra de store vinduespartier hvortil værelset også har loft til kip med synlige charmerende bjælker.

Boligen er løbende blevet opdateret senest i 2022 med ny carport. Derudover er der i 2018 lagt nyt tag, efterisoleret og lavet loft til kip og i 2019 er huset efterisoleret udvendigt samt netpudset.

Boligen har en dejlig stor sydvendt have, hvortil der er en skøn terrasse. Villaen har herudover også et praktisk skur hvor der er plads til alverdens opbevaring. Haven har en skøn pavillon som kan byde på mange hyggelige timer. Ydermere har boligen en stor praktisk carport med plads til to biler.

Er denne skønne og idylliske villa noget for dig, så book allerede en fremvisning i dag på 98 16 17 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Brådalvej 79 , 9260 Gistrup1.825.000 kr.15.126 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.550 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 112 ㎡Grund: 700 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1904

Der er ingen anmendelse på “Brådalvej 79

Annonce: