Bredgade 26, 3730 Nexø

 

Beskrivelse

Velindrettet byhus med central beliggenhed og soveværelse i stueplan

Denne hyggelige del af Nexø by ligger i behagelig gåafstand til både indkøbsmuligher, busforbindelser og det store, fredede naturområde omkring Ferskesø – med fine stier, sø og skov. Desuden byder nabolaget på fin cykelsti langs det store fuglereservat syd for Nexø til Balka, hvor en af Danmarks fineste sandstrande findes kun ca. 2,5 km borte.

Nexø by har efter fiskeritiderne etableret sig som en aktiv og kreativ by med masser af tilbud for både fastboende og gæster. Her er både skole, børnehaver, fritidsaktiviteter og idræt, og man nyder godt af de fantastiske omgivelser med både klippekyst mod nord og sandstrande mod syd.

Huset er et velholdt rækkehus, som er moderniseret i nyere tid og fremstår i pæn stand. Huset indeholder noget så sjældent som et soveværelse i stueplan – samt indgang/lille garage fra Ferskesøstræde. Dertil er der en rigtig hyggelig gårdhave med fint lysindfald, gode terrassearealer samt en lille havestue til de kølige aftener.

Huset indeholder: Entré med indgang fra gaden. Badeværelse med brus, håndvask og toilet. God opholdsstue. Stue/soveværelse. Pænt spisekøkken med trappe til 1.sal og nedgang til lille kælder. Bryggers/bagentré med skabe og montage for vaskemaskine og tørretumbler.

1.sal: Repos. Værelse. Soveværelse med skabe.

Desuden findes en isoleret havestue – og derfra indgang til lille garage/værksted, med plads til cykler eller evt. el-scooter (indgang fra Ferskesøstræde)….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bredgade 26 , 3730 Nexø995.000 kr.8.490 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.293 kr/mdrRækkehusEnergimærke: BStørrelse: 111 ㎡Grund: 172 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1909