Brinken 2, 4220 Korsør

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Skøn familievenlig 1 plans villa

I hyggelige Svenstrup er der gode muligheder for at nyde privatlivet, gå nogle dejlige ture i skønne omgivelser. Hvis behovet er, at kunne nå hurtigt enten mod København eller Fyn/Jylland, så er der herfra kun få minutters kørsel til både Korsør station, samt motorvejstilkørsel.

Brinken 2 byder på 157 boligkvadratmeter, som fordeler sig på: God entré som fordeler sig videre til lyst og nydeligt badeværelse, der er 4 værelser hvoraf 2 er meget store og det ene med udgang til haven. Fra entreén er der ligeledes adgang til huset skønne køkken-alrum, hvor der er god plads til husets kok kan tilberede et lækkert måltid når familien samles. Herfra adgang til dejlig stor stue, med et skønt lysindfald fra de store vinduer. Fra stuen er der udgang til en dejlig overdækket terrasse, hvor man kan sidde ugeneret med en kop kaffe og en god bog. Fra køkkenet er der nedgang til huset bryggers og fyrrum.

Huset ligger på en 782m2 grund, omkrandset af hæk. I haven er stor græsplæne, hvor der er rigeligt med mulighed for boldspil, trampolinspring og gyngestativ, med mindre, man har en stor kærlighed for blomsterbede eller urtehave.

Vil du også med på en fremvisning? Ring og book din fremvisning allerede i dag på tlf: 5835 1700…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Brinken 2 , 4220 Korsør720.000 kr.4.528 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.434 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 157 ㎡Grund: 782 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1964Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-23 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x