Buen 38, 5450 Otterup

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Velholdt fritidshus 250 meter fra stranden

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/2 – klik på billede –

* Velholdt fritidshus med godt anneks
* Nyt tag i 2021
* Markudsigt fra den sydvendte terrasse
* 250 meter til god badestrand

Lyst, velholdt og ikke mindst hyggeligt. Dette fritidshus ved Nordstranden i Tørresø Strand har helt styr på prioriteterne. Fritidshuset er løbende opdateret, senest med nyt tag i 2021, og da huset suppleres af både et rummeligt anneks og et anvendeligt udhus, er der reelt meget mere plads at gøre med, end det formelle areal på 60 m2 umiddelbart vidner om.

Det største aktiv ved et sommerhus er dog beliggenheden, for det er ikke til at komme uden om, at omgivelserne spiller en væsentlig rolle for, om I kan komme ned i gear og slappe af – uden at komme til at kede jer. Fritidshuset her ligger i et fredeligt område på en lukket vej, og havens sydside grænser tilmed op til en mark, så I kan nyde en dejlig udsigt fra terrassen.

Samtidig får I blot 250 meter til Nordstranden, som er med til at give den nordfynske kyst sin popularitet og et positivt omdømme. Forholdene er optimale både for de yngste badegæster og for vandsport på paddleboardet, i havkajakken eller på windsurfbrættet. I hører til dem, der er så heldige at have Dagli’ Brugsen i Bårdesø i cykelafstand, mens større indkøb lettest klares i Otterup. I får dertil glæde af, at Odense blot ligger en halv time væk, så alle byens museer og seværdigheder hører med til de aktiviteter, I hurtigt kan komme til.

Fritidshuset fra 1970 byder jer kækt velkommen med rødmalet facade og hvide vinduespartier, og vinduerne er skiftet af to omgange i henholdsvis 1999 og 2006. Indenfor fortsætter de pæne takter, hvor alt inventar er opdateret til lyse materialer. Gulvet fra 2017 hører i den forbindelse til de nyeste opdateringer, mens varmepumpen blev serviceret i 2020.

Indretningen er lys og indbydende, og pladsen er godt udnyttet. I får to værelser og et badeværelse med separat bruseniche, mens det åbne opholdsmiljø optager størstedelen af arealet. Herfra har I både terrassedør til havens store, sydvendte træterrasse og til én af de to overdækkede terrasser, så udemiljøerne hurtigt kan indtages i godt vejr. Her er desuden praktisk, tørskoet adgang til vaskerummet, som ligger i tilknytning til huset.

Det er værd at bemærke, at indboet ikke medfølger – kontakt os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Buen 38 , 5450 Otterup1.295.000 kr.16.107 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.005 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 75 ㎡Grund: 685 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1970

Der er ingen anmendelse på “Buen 38