Buskrosevej 14, 4583 Sjællands Odde

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velkommen til Odsherred…

Lækkert nyere fritidshus på stor naturgrund tæt på Kattegat…

Vi har hermed fornøjelsen at byde velkommen på Buskrosevej 14 her på naturrige Gniben. Huset finder vi på en stor naturgrund på 1520 m2. med stor terrasse og flere gode hyggekroge rundt på grunden som er omgivet af god randbeplantning. Huset ligger ganske få minutter fra Kattegats skønne, friske badevand. Huset er opført i 2009 og fremstår i pæn stand med sort træfacade, hvide termovinduer i træ/alu og sorte betontegl – alle detaljer der giver ”den helt rigtige sommerhus-stil”. Beliggende i et attraktivt område med en enestående natur med kort afstand til stranden, hvad enten du er til Kattegat eller Sejerøbugtens klare vand. Stort og lækkert fritidshus, veldisponeret til familien der ønsker at nyde ferien med atmosfære og hygge eller ideelt til udlejning. I 2022 tjente sælger 214.330 kr. og i 2023 har sælger tjent 168.100 kr. på udlejning af sommerhuset.

Vi byder velkommen indenfor i entréen med god plads til overtøjet. Et lyst og pænt køkken med masser af skabsplads og alt i hårde hvidevarer. En hyggelig stue, med loft til kip samt installeret brændeovn og udgang til den delvist overdækkede terrasse. Derudover findes en god opholdsstue/aktivitetsrum, hvor familien kan samles om et spil bordtennis, billard eller et spil dart. Huset byder på fire gode soveværelser, alle med god skabsplads. Huset byder på 2 gode badeværelser hvoraf det ene er med spa og sauna.

Er du parat til at have sommerhus i det skønne Odsherred, hvor naturen og lyset er helt unikt. Har du lyst til at blive vækket af rådyrene der kigger ind til dig om morgen og til at nyder de lyse nætter på terrassen. Vil du lave dit fantastiske måltid over bålet nede på stranden, hvor den friske fisk er hentet fra fiskerne i Havnebyen, eller du har måske selv fanget den. De friske grøntsager er hentet fra en af de økologiske gårdbutikker, hvor du selv har plukket de friske jordbær og gravet dine kartofler op. Er du mere til en cykeltur i naturen i det meget kuperede Odsherred, hvor Unesco har sat Geopark Odsherred på listen over verdens kulturarv. Eller har du lyst til at gå i diverse kunstners fodspor og opleve lyset i Odsherred, så er der en enestående chance nu, for at udleve alle dine drømme i dette skønne sommerhus….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Buskrosevej 14 , 4583 Sjællands Odde3.595.000 kr.26.356 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.492 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 134 ㎡Grund: 1520 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2009

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x