Bygaden 15, 6500 Vojens

6500 bygaden 15 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Ejendom der emmer af charme og sjæl.

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/4 – klik på billede –

Centralt i landsbyen Jegerup præsenteres du hermed for denne charmerende ejendom, hvor du får et væld af muligheder og rig plads at boltre dig på. Tilhørende er omkring 1 ha. jord, hvor du kan have dyrehold hvis der er ønske om dette. Du får omkring 700 m² udhusbygninger, som indeholder bl.a. en lade, maskinhus og en stald. Dermed er her rig plads at boltre sig på – inde samt ude.

Stuehuset byder på 176 m² og derfor er her god plads til familien. Fra entréen træder du ind i stuen hvorfra der er udgang til en lækker udestue. Her får du et fantastisk lysindfald fra vinduespartierne og loft til kip, der giver en god rumeffekt og endvidere kan du nyde årstiderne her. Derudover er her en spisestue, et soveværelse og et køkken med nydeligt og velholdt inventar. Fra dette køkken har du adgang til et stort og anvendeligt bryggers og i denne afdeling har du også et uundværligt viktualierum. Her er også to badeværelser, hvor det ene er med flot og nyere inventar, samt plads til vaskemiljø. Bevæger du dig op ad den gamle og hvidmalede trappe mødes du på 1. salen af tre værelser, hvoraf det ene stort.

En nydelig anlagt have med bede og foruden udestuen, har du også en terrasse og derfor alletiders muligheder for at nyde sommeren.

Jegerup er en lille landsby beliggende ca. 4 km. fra Vojens. I byen har de et rigtig godt sammenhold og mange fælles aktiviteter. I byen er der også et stort multihus Egehuset – her er der mulighed for at dyrke mange former for fritidsinteresser og deltage i forskellige sociale arrangementer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bygaden 15 , 6500 Vojens995.000 kr.5.585 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.075 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: DStørrelse: 176 ㎡Grund: 11050 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1895

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x